Close
Snoop Dogg és Martha Stewart közös műsorral készül Halloweenre

Snoop Dogg és Martha Stewart közös műsorral készül Halloweenre

Snoop Dogg és Martha Stewart az eddigi legfurcsább páros, akit a tévé képernyőjén láthatunk.

A rapper és a televíziós műsorvezető barátsága sokakat meglepett, az pedig, hogy egy közös, halloweeni műsort visznek a képernyőre, a legpikánsabb dolog, amit el tudunk képzelni. Októberben egy gasztrorealityben zsűriznek majd, ahol legtehetségesebb cukrászokból álló csapatok küzdenek meg egymással. Aztán jön majd Snoop és Martha Nagyon ízletes Halloween című adása, amiben a végtelen kreativitásukat is megünneplik majd.

Nem ez az első alkalom, hogy Martha és Snoop a jó ételek miatt együttműködik, sőt, tulajdonképpen ez az oka barátságuknak.

Az ikonikus duó 2008-ban, a Martha című műsorban találkozott először, amikor krumplipürét készítettek.

Martha Stewart receptjei közül a Roadster is rendszeresen válogat. Ki tudja, lehet, hogy Snoop Dogg segítségével ismét elkészíti isteni grilldesszertjét, a smore-t is?

(Forrás és fotók: Delish)

FOLYTASD EZZEL
Erzsébet királynő palotájából föld alatti alagút vezet egy közeli Martini-bárhoz
A bor, a sajt és a csokoládé szerelmeseinek ez a párizsi szálloda a földi mennyország
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom