Close
Snoop Dogg és Martha Stewart közös műsorral készül Halloweenre

Snoop Dogg és Martha Stewart közös műsorral készül Halloweenre

Snoop Dogg és Martha Stewart az eddigi legfurcsább páros, akit a tévé képernyőjén láthatunk.

A rapper és a televíziós műsorvezető barátsága sokakat meglepett, az pedig, hogy egy közös, halloweeni műsort visznek a képernyőre, a legpikánsabb dolog, amit el tudunk képzelni. Októberben egy gasztrorealityben zsűriznek majd, ahol legtehetségesebb cukrászokból álló csapatok küzdenek meg egymással. Aztán jön majd Snoop és Martha Nagyon ízletes Halloween című adása, amiben a végtelen kreativitásukat is megünneplik majd.

Nem ez az első alkalom, hogy Martha és Snoop a jó ételek miatt együttműködik, sőt, tulajdonképpen ez az oka barátságuknak.

Az ikonikus duó 2008-ban, a Martha című műsorban találkozott először, amikor krumplipürét készítettek.

Martha Stewart receptjei közül a Roadster is rendszeresen válogat. Ki tudja, lehet, hogy Snoop Dogg segítségével ismét elkészíti isteni grilldesszertjét, a smore-t is?

(Forrás és fotók: Delish)

snoop dogg | martha stewart | főzőműsor

FOLYTASD EZZEL

Három karácsonyi főétel, ami szinte magától elkészül

Tízből tíz ember helytelenül főzi a rizst – Ez a helyes trükkje

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram