Close
Az északi vidék visszafogott eleganciájával várja a telet a Massimo Dutti

Az északi vidék visszafogott eleganciájával várja a telet a Massimo Dutti

Már a ruhákat bemutató környezetből is sejthető, hogy a Massimo Dutti új női kollekciója észak hűvösségével érkezik meg az idei őszi és téli szezonra.

A spanyol divatház rendre hatásos kampányokkal prezentálja aktuális kollekcióit, melynek forgatókönyve ezúttal értelemszerűen az ősz magával ragadó színeire, a csendre, és a letisztult formákra épül.

Némely darab puritán egyszerűségével kapja el a tekintetünket, de szó sem lehet arról, hogy unalmassá válnának: inkább a funkciót és a praktikumot részesítik előnyben.

Ezúttal egy igazi legendát kértek fel, hogy művészi fotókkal adja vissza a patinás márka értékeit.

 

A svéd Mikael Jansson autentikus skandináv környezetben, a ruhákhoz tökéletesen passzoló lecsupaszított vidéken örökítette meg a kollekció legújabb darabjait, melyek hangulata és formája – főként a garbók és a zakók esetében – a hetvenes évek jegyeit viselik magukon.

Mint ahogy az látható, elegancia, visszafogottság, az időtlen értékek és a vonzó újdonság közötti tökéletes egyensúly rajzolódik ki egy-egy őszre és télre megálmodott Massimo Dutti-ruhadarabban.

A békés színekkel megfestett ruhaköltemények hétköznapiságot sugallnak, de igen messze állnak attól, hogy a viselőjére rásüthetnénk a mindennapiság bélyegét. Ha ilyen is tud lenni az ősz és a tél, akkor nincs semmi kifogásunk ellene!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: massimodutti.com)

Close