Close
Az északi vidék visszafogott eleganciájával várja a telet a Massimo Dutti

Az északi vidék visszafogott eleganciájával várja a telet a Massimo Dutti

Már a ruhákat bemutató környezetből is sejthető, hogy a Massimo Dutti új női kollekciója észak hűvösségével érkezik meg az idei őszi és téli szezonra.

A spanyol divatház rendre hatásos kampányokkal prezentálja aktuális kollekcióit, melynek forgatókönyve ezúttal értelemszerűen az ősz magával ragadó színeire, a csendre, és a letisztult formákra épül.

Némely darab puritán egyszerűségével kapja el a tekintetünket, de szó sem lehet arról, hogy unalmassá válnának: inkább a funkciót és a praktikumot részesítik előnyben.

Ezúttal egy igazi legendát kértek fel, hogy művészi fotókkal adja vissza a patinás márka értékeit.

 

A svéd Mikael Jansson autentikus skandináv környezetben, a ruhákhoz tökéletesen passzoló lecsupaszított vidéken örökítette meg a kollekció legújabb darabjait, melyek hangulata és formája – főként a garbók és a zakók esetében – a hetvenes évek jegyeit viselik magukon.

Mint ahogy az látható, elegancia, visszafogottság, az időtlen értékek és a vonzó újdonság közötti tökéletes egyensúly rajzolódik ki egy-egy őszre és télre megálmodott Massimo Dutti-ruhadarabban.

A békés színekkel megfestett ruhaköltemények hétköznapiságot sugallnak, de igen messze állnak attól, hogy a viselőjére rásüthetnénk a mindennapiság bélyegét. Ha ilyen is tud lenni az ősz és a tél, akkor nincs semmi kifogásunk ellene!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: massimodutti.com)

tél | skandináv | ruha | massimo dutti | női

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram