Close
Parázslóan elegáns és csúcsnőies a Massimo Dutti új kollekciója

Parázslóan elegáns és csúcsnőies a Massimo Dutti új kollekciója

Nehéz szimpla ruhadarabként tekinteni a spanyol brand új kollekciójára, a Unique Women ugyanis éterien elegáns módon valósággal saját egyéniséggel ruházza fel viselőjét.

Okosság, érzékenység, elegancia, empátia, egyéniség, a lányom csodás arca, karakter, identitás. Bátorság, család, szerelem.

Ezekkel a hívószavakkal, és még sokkal többel jellemzi a barcelonai brand ezt a szériáját, amely visszafogott, de nyárias színekkel és könnyed anyagokkal operál.

Természetesen tisztában vagyunk a marketing erejével, de a Massimo Dutti olyan ügyesen tálal elénk egy világot, egy karaktert, aminek nagyon könnyű megadni magunkat, és amellyel nagyon könnyű azonosulni.

Az attitűd, ami az eredendő természetességet sugároz, és demonstrálja, hogy a magabiztosság az énünk elválaszthatatlan része.

A kollekció része halványkék, kétsoros blézer, masnival felszerelt chino nadrág, bőrszandál, túlzúan hosszú ingujjal és gallérral ellátott gyapjú ingek, hosszú, fekete esőkabát, de ezek annyira adják vissza a lényeget, mintha azt mondanánk Van Gogh íriszeire, hogy egy színes festmény, amin virágok vannak.

Gyönyörű, értékeljük.

Ez is érdekelhet:

massimo dutti | kollekció | 2018 nyár | unique women | női divat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram