Close
Parázslóan elegáns és csúcsnőies a Massimo Dutti új kollekciója

Parázslóan elegáns és csúcsnőies a Massimo Dutti új kollekciója

Nehéz szimpla ruhadarabként tekinteni a spanyol brand új kollekciójára, a Unique Women ugyanis éterien elegáns módon valósággal saját egyéniséggel ruházza fel viselőjét.

Okosság, érzékenység, elegancia, empátia, egyéniség, a lányom csodás arca, karakter, identitás. Bátorság, család, szerelem.

Ezekkel a hívószavakkal, és még sokkal többel jellemzi a barcelonai brand ezt a szériáját, amely visszafogott, de nyárias színekkel és könnyed anyagokkal operál.

Természetesen tisztában vagyunk a marketing erejével, de a Massimo Dutti olyan ügyesen tálal elénk egy világot, egy karaktert, aminek nagyon könnyű megadni magunkat, és amellyel nagyon könnyű azonosulni.

Az attitűd, ami az eredendő természetességet sugároz, és demonstrálja, hogy a magabiztosság az énünk elválaszthatatlan része.

A kollekció része halványkék, kétsoros blézer, masnival felszerelt chino nadrág, bőrszandál, túlzúan hosszú ingujjal és gallérral ellátott gyapjú ingek, hosszú, fekete esőkabát, de ezek annyira adják vissza a lényeget, mintha azt mondanánk Van Gogh íriszeire, hogy egy színes festmény, amin virágok vannak.

Gyönyörű, értékeljük.

Ez is érdekelhet:

unique women | kollekció | női divat | massimo dutti | 2018 nyár

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram