Close
Itt egy teás program, ami garantáltan segít majd a kánikulai bágyadtság ellen

Itt egy teás program, ami garantáltan segít majd a kánikulai bágyadtság ellen

Kóstolással egybekötött workshop jön a Lánchíd utcában – ennél jobb programmal pedig nehéz lenne meglepni egy tearajongót.

A leghatásosabbnak és legegészségesebbnek tartott zöld tea rendkívüli módon élénkít és felfrissít, úgyhogy ebben a bágyadtságot okozó kánikulában mindjárt kiváló opciónak tűnik. Az esztétikai kényeztetést okozó Zhao Zhouban augusztus 24-én lehet megismerkedni a 2019-es matchákkal: matcha ushu-cha, matcha koi-cha, jeges matcha shake vagy matcha tonic kóstolható meg, és ami a legjobb, elsajátíthatjuk a porrá őrölt tealevelekből készült italok készítését is.

Egyszerre három résztvevőt tudnak majd fogadni, méghozzá érkezési sorrendben, korlátozott számban. A háromórás workshopról errefelé lehet többet megtudni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Gyana Dániel)

workshop | kóstoló | matcha | készítés | tea

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram