Close
Itt egy teás program, ami garantáltan segít majd a kánikulai bágyadtság ellen

Itt egy teás program, ami garantáltan segít majd a kánikulai bágyadtság ellen

Kóstolással egybekötött workshop jön a Lánchíd utcában – ennél jobb programmal pedig nehéz lenne meglepni egy tearajongót.

A leghatásosabbnak és legegészségesebbnek tartott zöld tea rendkívüli módon élénkít és felfrissít, úgyhogy ebben a bágyadtságot okozó kánikulában mindjárt kiváló opciónak tűnik. Az esztétikai kényeztetést okozó Zhao Zhouban augusztus 24-én lehet megismerkedni a 2019-es matchákkal: matcha ushu-cha, matcha koi-cha, jeges matcha shake vagy matcha tonic kóstolható meg, és ami a legjobb, elsajátíthatjuk a porrá őrölt tealevelekből készült italok készítését is.

Egyszerre három résztvevőt tudnak majd fogadni, méghozzá érkezési sorrendben, korlátozott számban. A háromórás workshopról errefelé lehet többet megtudni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Gyana Dániel)

tea | japán | zhao zhou | workshop | kóstoló

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom