Close
Itt egy teás program, ami garantáltan segít majd a kánikulai bágyadtság ellen

Itt egy teás program, ami garantáltan segít majd a kánikulai bágyadtság ellen

Kóstolással egybekötött workshop jön a Lánchíd utcában – ennél jobb programmal pedig nehéz lenne meglepni egy tearajongót.

A leghatásosabbnak és legegészségesebbnek tartott zöld tea rendkívüli módon élénkít és felfrissít, úgyhogy ebben a bágyadtságot okozó kánikulában mindjárt kiváló opciónak tűnik. Az esztétikai kényeztetést okozó Zhao Zhouban augusztus 24-én lehet megismerkedni a 2019-es matchákkal: matcha ushu-cha, matcha koi-cha, jeges matcha shake vagy matcha tonic kóstolható meg, és ami a legjobb, elsajátíthatjuk a porrá őrölt tealevelekből készült italok készítését is.

Egyszerre három résztvevőt tudnak majd fogadni, méghozzá érkezési sorrendben, korlátozott számban. A háromórás workshopról errefelé lehet többet megtudni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Gyana Dániel)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom