Close
Itt egy teás program, ami garantáltan segít majd a kánikulai bágyadtság ellen

Itt egy teás program, ami garantáltan segít majd a kánikulai bágyadtság ellen

Kóstolással egybekötött workshop jön a Lánchíd utcában – ennél jobb programmal pedig nehéz lenne meglepni egy tearajongót.

A leghatásosabbnak és legegészségesebbnek tartott zöld tea rendkívüli módon élénkít és felfrissít, úgyhogy ebben a bágyadtságot okozó kánikulában mindjárt kiváló opciónak tűnik. Az esztétikai kényeztetést okozó Zhao Zhouban augusztus 24-én lehet megismerkedni a 2019-es matchákkal: matcha ushu-cha, matcha koi-cha, jeges matcha shake vagy matcha tonic kóstolható meg, és ami a legjobb, elsajátíthatjuk a porrá őrölt tealevelekből készült italok készítését is.

Egyszerre három résztvevőt tudnak majd fogadni, méghozzá érkezési sorrendben, korlátozott számban. A háromórás workshopról errefelé lehet többet megtudni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Gyana Dániel)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom