Close
Bemutatjuk a maximalista otthonok londoni mintapéldáját

Bemutatjuk a maximalista otthonok londoni mintapéldáját

Hosszú évek óta trend a minimalizmus. Fehér, fekete, esetleg szürke enteriőrök, leheletfinom burkolatokkal, alig észrevehető, egyszerű vonalú bútorokkal — titkon sokan vágyunk erre, az esetleges eklektika helyett. Ez a londoni otthon preparált pávákkal, gyári lámpatestekkel, talpas kádakkal felszerelt maxmialista lakás éppen új gazdát keres. Potom másfél milliárd forintnak megfelelő összegért. 

A hangsúlyos tetőgerendák, viktoriánus vasoszlopok, régies téglafelületek mind csodás karaktert adnak a hoxtoni lakásnak, ám az igazi pikantériáját a burjánzó maximalizmus adja meg.

Rengeteg napfényt engednek be a földig érő indusztriál ablakok, a szédületesen eltalált rusztikus konyhában pedig pluszban még tetőablakok is segítenek, hogy világosabb lehessen a lakás egyik legfontosabb helye.

Megszámlálhatatlanul sok csecsebecse sorakozik a polcokon, komódokon, antik festmények erősítik a komolyabb oldalát, mikor aztán az egyik blondelkeretes előkelő portré mellé megérkezik egy búra alatt tárolt fából faragott emberi fej és egy kitömött hattyú.

Több modern elemet is beemeltek a térbe, ilyen például az egyik nappali térbe simuló fekete kandallója is.

A lakáshoz tetőterasz is tartozik, ami hasonlóan a belső terekhez, sok növényt kapott, hogy igazán természetközeli élményt nyújthasson, még akkor is, ha a távolba révedve éppen London modern, üzleti negyedét látni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: The Modern House)

interior | hoxton | Anglia | lakberendezés | london

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Nyilvános aukción elárverezték Manhattan legikonikusabb épületét

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom