Close
Mozgóképen még lenyűgözőbbek a lehetetlen rajzok

Mozgóképen még lenyűgözőbbek a lehetetlen rajzok

Peng Csien-Jü újragondolta a híres holland grafikus, M.C. Escher rajzait.

Escher nem kis részben a lehetetlen alakzatairól lett híres, mint a videó elején szereplő Rajzoló kezek, illetve Emelkedés és süllyedés című képei, de vannak hagyományosabb grafikái is, mint az itt is látható Három világ I.

Escher a halála után lett igazán ismert művész, a 2011-es riói kiállítása a legtöbb látogatót vonzó kiállítás lett abban az évben az egész világon. A hatása pedig a mai napig is tart, Escher ihlette meg például Darel Carey képzőművészt is.

Ez is érdekelhet:

grafika | dizájn | video | rajz | M.C. Escher

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram