Close
Mozgóképen még lenyűgözőbbek a lehetetlen rajzok

Mozgóképen még lenyűgözőbbek a lehetetlen rajzok

Peng Csien-Jü újragondolta a híres holland grafikus, M.C. Escher rajzait.

Escher nem kis részben a lehetetlen alakzatairól lett híres, mint a videó elején szereplő Rajzoló kezek, illetve Emelkedés és süllyedés című képei, de vannak hagyományosabb grafikái is, mint az itt is látható Három világ I.

Escher a halála után lett igazán ismert művész, a 2011-es riói kiállítása a legtöbb látogatót vonzó kiállítás lett abban az évben az egész világon. A hatása pedig a mai napig is tart, Escher ihlette meg például Darel Carey képzőművészt is.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Mutatjuk, hogyan tör Vietnám Thaiföld babérjaira
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom