Close
Pár tekercs szigszalag, és ugrálhatsz a dimenziók között

Pár tekercs szigszalag, és ugrálhatsz a dimenziók között

Darel Carey egészen sajátos művészeti szakágban utazik: a dimenzionalizálásban, amihez csak létra és szigetelőszalag kell. No meg a tehetség.

Legutóbb a Torrance Art Museumban hozott létre „szalagművészeti installációt” a Los Angeles-i művész, aki szó szerint szemkápráztató honlapot készített magának. Carey dimenzionalizálásnak nevezi, amit művel: a szalagokat felragasztva vonalsorozatokat hoz létre, amelyeket elnézve olykor háromdimenziósnak érzékeljük a kétdimenziós felületeket, máskor pedig éppen fordítva.

Carey – aki korábban az USA légierejénél dolgozott mint nyelvi elemző –, az egyik fő hatásának M.C. Eschert tartja, és élvezettel építi be a matematikai gondolkodást az alkotásaiba.

Ez is érdekelhet:

Darel Carey | design | dizájn | video

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom