Close
Ezeket a varázslatos lényeket órákig bírnánk figyelni

Ezeket a varázslatos lényeket órákig bírnánk figyelni

Már a dinoszauruszok előtt is itt voltak ezek a szívtelen, agyatlan, szemtelen ragadozók. A bolygó egyik legfurcsább lénye a medúza, ami saját maga klónozására is képes. Mi több, fejlődésében két szakaszt különböztethetünk meg, és stressz hatására akár visszatérhetnek az első szakaszhoz. Így lesznek lényegében halhatatlanok. 

Az Endless Gravity című kisfilm több mint ötperces, de tényleg hosszú órákig tudnánk meditálni rajta. Nem is nagyon értjük, hogy az akváriumos és kandallós relaxációs tévéadások helyett miért nem a zselés tengeri ragadozókat vetítik.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

jellyfish | mélytenger | video | medúza | tenger

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram