Close
Még egy darabig nem lehet síelni Franciaországban

Még egy darabig nem lehet síelni Franciaországban

Meghosszabították az eredetileg január 7-ig érvényben lévő tiltást.

November végén érkezett a hír, hogy a francia síterepek csak január elején nyithatnak meg, akkor is csak megfelelő járványügyi adatok esetén. A fertőzöttek száma az elmúlt időszakban ugyan csökkent, de a helyzet annyira nem javult, hogy a francia kormány január 7-e után sem engedélyezné a síelést, hiába várta ezt nagyon sok síterep – írja a síelők.hu

A tiltást január 20-ig kitolják, így a következő két hétben továbbra sem üzemelhetnek a francia síterepek.

Franciaországban az ünnepek alatt a szállodák nyitvatartását engedélyezték a hegyi üdülőhelyeken, a síliftek üzemelését azonban nem.

A szállásadók január 4-i közleményében azt írták, az ünnepek alatt huszonöt százalékos kihasználtsággal üzemeltek a szálláshelyek, amely az előző évhez képest hetvenszázalékos visszaesést jelent.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Pixabay)

 

FOLYTASD EZZEL
Itt az összes ország, ahol idén valamilyen formában fizetni kell a beutazásért
A föld alatti világ csodái között katedrálisok, vidámparkok és egy alvó vulkán is van
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom