Close
Még egy darabig nem lehet síelni Franciaországban

Még egy darabig nem lehet síelni Franciaországban

Meghosszabították az eredetileg január 7-ig érvényben lévő tiltást.

November végén érkezett a hír, hogy a francia síterepek csak január elején nyithatnak meg, akkor is csak megfelelő járványügyi adatok esetén. A fertőzöttek száma az elmúlt időszakban ugyan csökkent, de a helyzet annyira nem javult, hogy a francia kormány január 7-e után sem engedélyezné a síelést, hiába várta ezt nagyon sok síterep – írja a síelők.hu

A tiltást január 20-ig kitolják, így a következő két hétben továbbra sem üzemelhetnek a francia síterepek.

Franciaországban az ünnepek alatt a szállodák nyitvatartását engedélyezték a hegyi üdülőhelyeken, a síliftek üzemelését azonban nem.

A szállásadók január 4-i közleményében azt írták, az ünnepek alatt huszonöt százalékos kihasználtsággal üzemeltek a szálláshelyek, amely az előző évhez képest hetvenszázalékos visszaesést jelent.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Pixabay)

 

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom