Close
Még szombatig pörög a Dubaj Dizájn Hét

Még szombatig pörög a Dubaj Dizájn Hét

Aki a hétvégéig megfordul az Egyesült Arab Emirségek koronaékszerében, annak ide mindenképpen érdemes ellátogatnia.

Miért? Azért, mert a szervezők minden idők legjobb dizájnfelhozatalát ígérték be, és nem a homokkal teli levegőbe beszéltek. A Jameel Arts Centre-ben megrendezett eseményen erős a nemzetközi mezőny, megtalálható közöttük a párizsi és Los Angeles-i székhelyű Marc Ange, vagy az angol szobrász, David Harber. A nagyágyúk mellett haladó szellemről tanúbizonyságot téve végzős dizájnerek munkáit is a nagyérdemű elé tárják, ami szokatlan és megsüvegelendő gesztus, illetve a régió szellemiségétől eltérően a női dizájnerek is előtérbe kerülnek – ami szintén olyan tett, amit állva tapsolunk.

A sorrendben negyedik fesztivál szervezői szakértők szerint olyan programot tettek le az asztalra, amivel a DDH az A kategóriás dizájnhetek sorába lépett. Az még kérdés, hogy a helyi, illetve régiós dizájnatmoszférára ez milyen hatással lesz, de az biztos, hogy a szombatig tartó programot érdemes felkeresnie azoknak, akik éppen Dubajban vannak – akárcsak egy napra, mielőtt továbbrepülnének dél-ázsiai céljuk felé.

Az eseményről többet itt.

Ez is érdekelhet:

marc ange | dizájn | dubaj | dizájn hét

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom