Close
Még szombatig pörög a Dubaj Dizájn Hét

Még szombatig pörög a Dubaj Dizájn Hét

Aki a hétvégéig megfordul az Egyesült Arab Emirségek koronaékszerében, annak ide mindenképpen érdemes ellátogatnia.

Miért? Azért, mert a szervezők minden idők legjobb dizájnfelhozatalát ígérték be, és nem a homokkal teli levegőbe beszéltek. A Jameel Arts Centre-ben megrendezett eseményen erős a nemzetközi mezőny, megtalálható közöttük a párizsi és Los Angeles-i székhelyű Marc Ange, vagy az angol szobrász, David Harber. A nagyágyúk mellett haladó szellemről tanúbizonyságot téve végzős dizájnerek munkáit is a nagyérdemű elé tárják, ami szokatlan és megsüvegelendő gesztus, illetve a régió szellemiségétől eltérően a női dizájnerek is előtérbe kerülnek – ami szintén olyan tett, amit állva tapsolunk.

A sorrendben negyedik fesztivál szervezői szakértők szerint olyan programot tettek le az asztalra, amivel a DDH az A kategóriás dizájnhetek sorába lépett. Az még kérdés, hogy a helyi, illetve régiós dizájnatmoszférára ez milyen hatással lesz, de az biztos, hogy a szombatig tartó programot érdemes felkeresnie azoknak, akik éppen Dubajban vannak – akárcsak egy napra, mielőtt továbbrepülnének dél-ázsiai céljuk felé.

Az eseményről többet itt.

Ez is érdekelhet:

marc ange | dizájn hét | dubaj | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram