Close
Megismerhetjük New York történelmét úgy, hogy közben a felhőkarcolói között repülünk

Megismerhetjük New York történelmét úgy, hogy közben a felhőkarcolói között repülünk

Ha mindig is kipróbáltuk volna, hogy milyen érzés lehet felhőkarcolók fölé röpülni „szabadon”, akkor most megtehetjük.

Az élményért New Yorkba kell menni, ahol egy repülő színház várja a turistákat. A RiseNY egy térben és időben vándorló színház, amely a város történetének jelentősebb állomásait mutatja be.

A kaland azzal kezdődik, hogy az 1904-ben üzembe helyezett, első metróvonalon belülre viszik le a látogatókat, majd következik az amerikai kultúra felfedezése, érintve a divat, a zene és a film fontosabb állomásait, a kaland pedig egy felejthetetlen repüléssel ér véget a New York-i égbolton keresztül, a felhőkarcolók világában.

A RiseNY alapja egy negyvenhat férőhelyes szimulátor, amely révén ülve repülhetünk Manhattan felhőkarcolói között, és az egész várost megfigyelhetjük. Az ülések közben mozognak, mellette az illatok, a köd és a szél teszi valóságosabbá az élményt.

És ha már New York:

(Forrás: Forbes, Travelo)

manhattan | new york | RiseNY | felhőkarcoló

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom