Megismerhetjük New York történelmét úgy, hogy közben a felhőkarcolói között repülünk

Ha mindig is kipróbáltuk volna, hogy milyen érzés lehet felhőkarcolók fölé röpülni „szabadon”, akkor most megtehetjük.

Az élményért New Yorkba kell menni, ahol egy repülő színház várja a turistákat. A RiseNY egy térben és időben vándorló színház, amely a város történetének jelentősebb állomásait mutatja be.

A kaland azzal kezdődik, hogy az 1904-ben üzembe helyezett, első metróvonalon belülre viszik le a látogatókat, majd következik az amerikai kultúra felfedezése, érintve a divat, a zene és a film fontosabb állomásait, a kaland pedig egy felejthetetlen repüléssel ér véget a New York-i égbolton keresztül, a felhőkarcolók világában.

A RiseNY alapja egy negyvenhat férőhelyes szimulátor, amely révén ülve repülhetünk Manhattan felhőkarcolói között, és az egész várost megfigyelhetjük. Az ülések közben mozognak, mellette az illatok, a köd és a szél teszi valóságosabbá az élményt.

És ha már New York:

(Forrás: Forbes, Travelo)

felhőkarcoló | manhattan | RiseNY | new york

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom