Close
Megismerhetjük New York történelmét úgy, hogy közben a felhőkarcolói között repülünk

Megismerhetjük New York történelmét úgy, hogy közben a felhőkarcolói között repülünk

Ha mindig is kipróbáltuk volna, hogy milyen érzés lehet felhőkarcolók fölé röpülni „szabadon”, akkor most megtehetjük.

Az élményért New Yorkba kell menni, ahol egy repülő színház várja a turistákat. A RiseNY egy térben és időben vándorló színház, amely a város történetének jelentősebb állomásait mutatja be.

A kaland azzal kezdődik, hogy az 1904-ben üzembe helyezett, első metróvonalon belülre viszik le a látogatókat, majd következik az amerikai kultúra felfedezése, érintve a divat, a zene és a film fontosabb állomásait, a kaland pedig egy felejthetetlen repüléssel ér véget a New York-i égbolton keresztül, a felhőkarcolók világában.

A RiseNY alapja egy negyvenhat férőhelyes szimulátor, amely révén ülve repülhetünk Manhattan felhőkarcolói között, és az egész várost megfigyelhetjük. Az ülések közben mozognak, mellette az illatok, a köd és a szél teszi valóságosabbá az élményt.

És ha már New York:

(Forrás: Forbes, Travelo)

felhőkarcoló | RiseNY | new york | manhattan

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram