Close
Megjelent a Budapest Design Map, a legjobb helyeket minőségi megmondóemberek népszerűsítik

Megjelent a Budapest Design Map, a legjobb helyeket minőségi megmondóemberek népszerűsítik

Idén újra kézbevehetjük a fővárosi dizájnszcéna átfogó, frissített útmutatóját, a Budapest Design Map-et. A térkép százötven válogatott dizájnlokáció koordinátáiban segít eligazodni.

Az idén hetedik alkalommal megjelenő Budapest Design Map a fővárosi dizájnélet legátfogóbb kalauza. A praktikus térkép segítségével a város százötven legizgalmasabb dizájnhelyszíne kereshető fel, hogy a budapestiek és a fővárosba látogató turisták könnyedén választhassák ki az érdeklődésüknek leginkább megfelelőeket, vagy akár egy változatos túrát is megszervezhetnek a dizájn jegyében.

A feltüntetett pontok között elsősorban magyar dizájnerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei, galériák kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi dizájnbútor-forgalmazók, vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek a külföldi turisták érdeklődésén kívül számot tarthatnak a hazai dizájnrajongók kíváncsiságára is.

A Budapest Design Map népszerűsítésére közismert, a dizájn és az adott helyszínek iránt elkötelezett sztárokkal videósorozat is készült. Az Örkény Pontot Mácsai Pál színművész, az Örkény Színház igazgatója, az Artistát Gryllus Dorka, a Katona K:önyv és Boltot Rujder Vivien, a Prezentet Balla Eszter színművészek mutatták be, a Tipton Eyeworksnél Farkas Roland Wolfie, a Punnany Massif zenekar tagja, Konda Brigi műhelyében Mautner Zsófia szakács, gasztroblogger, a Je Suis Belle-nél Bocskor Bíborka énekesnő, a NON+-nál Juhász Anna irodalmár mesélt a márkához fűződő kapcsolatáról.

A videók a Design Hét Budapest Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján lesznek megtekinthetők. Az ingyenes kiadvány több tucat belvárosi helyszínen érhető el, a pontos terjesztési pontokról a Design Hét Budapest Facebook-oldalán található naprakész információ.

A Budapest Design Map az idén október 4. és 13. között, tizenhatodik alkalommal jelentkező Design Hét Budapest kiadványa. A Design Hét Budapest védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács. További részletek a rendezvény weboldalán és Facebook-oldalán találhatók.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Close