Close
A legjobb nyugtatóval egyenértékűen hat a szervezetre két és fél percnyi Izland

A legjobb nyugtatóval egyenértékűen hat a szervezetre két és fél percnyi Izland

Fjordok, gejzírek, sarki fény, fehér éjszaka, vízesés, hideg, moha, jég, szél, masszív felhők. Megelevenedő fantáziavilág. 

Talán már nem nehéz kitalálni, hogy Izlandról van szó. Egyszerűen nem tudunk betelni a mítikus vidékkel, ami folyton magával ránt. Elég csak megnézni ennek a fantasztikusan összevágott videónak a megnyugvást hozó pillanatait, és máris sikerül legalább két és fél percre kizárni a külvilágot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

tenger | video | jég | izland | hegyek

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram