Close
Mégsem nyit újra szeptemberben sokak kedvenc turistaparadicsoma

Mégsem nyit újra szeptemberben sokak kedvenc turistaparadicsoma

Az ok: a növekvő esetszám.

Remekül haladtak az újraindulás előkészületei Indonéziában, szigorú előírások betartásával gyakorlatilag minden készen állt a szeptember 11-ei nyitásra. Ez többek között azt jelentette, vagyis jelentette volna, hogy az itthon kedvelt Balin is szívesen látják a külföldieket egy kis utószezonos pihenésre az ősz első napjaitól kezdve.

A világ egyik legszebb úti célján, a nászutasok Mekkáján egyébként nemrég mi is megfordultunk: hetekig jártuk egy szál robogóval Indonézia ikonikus szigetét, hogy belélegezzük és jobban megismerjük Délkelet-Ázsia kultúráját, ízeit, embereit, tájait. Közben pedig folyamatosan megörökítettük a legkülönlegesebb helyeket – köztük Bali hegyvidékének rizsteraszait.

Sajnos az elmúlt hetekben jelentősen emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma, ezért az ország elöljárói úgy döntöttek, egyelőre nem nyitják meg a határokat a turisták előtt.

A kormány inkább az állampolgárait ösztönzi belföldi utazásokra, amivel tervei szerint életet lehelne a világjárvány alatt bedőlt vendéglátóiparba.

Pontos részleteket még nem tudni, de vélhetően ebben az évben már nem léphetnek be külföldiek Indonéziába (leszámítva a diplomatákat, az egészségügyi dolgozókat és a munkavállalói, vagy tartózkodási engedéllyel rendelkezőket).

Ez is érdekelhet:

(Forrás: destinasian.com, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom