Close
Két nagyszínpaddal és nemzetközi fellépőkkel jön augusztusban az EFOTT

Két nagyszínpaddal és nemzetközi fellépőkkel jön augusztusban az EFOTT

Mégis lesz idén egy kis fesztiválszezon!

Akik már elsiratták a 2021-es fesztiválszezont, azok most kapnak egy kis újraélesztést: két nagyszínpaddal és nemzetközi produkciókkal rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, azaz az EFOTT-ot augusztus 11-15 közt a Velencei-tónál.

A szervezők azt írták:

mivel a legfrissebb rendelet szerint nyáron megrendezhetők a nagyobb fesztiválok, megtartják a 45. EFOTT-ot a Velencei-tó partján.

Mintegy száz fellépő lesz, a Halott Pénz, a Wellhello, a Follow The Flow, a Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis, a Brains, Horváth Tamás, a Margaret Island, a Magna Cum Laude, Rúzsa Magdi, Király Viktor, ByeAlex és a Slepp, az Irie Maffia és a The Biebers is koncertet ad idén az EFOTT-on. A fellépők listáját a fesztivál honlapján folyamatosan frissítik, valamint a szervezők több külföldi produkcióval is tárgyalnak.

Maszlavér Gábor fesztiváligazgató hozzátette, hogy a jelenlegi szabályok alapján kizárólag oltási igazolvánnyal lesz látogatható a Velencei-tó északi partján, Sukoró térségében tartott rendezvény.

És azt láttad, hogy lesz Fishing on Orfű és MiniFishing is?

(Fotók: EFOTT Facebook, forrás: MTI)

zenei fesztivál | zene | EFOTT | védettségi | nyár

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram