Close
Megvan a Wizz Air Abu Dhabi első úti célja

Megvan a Wizz Air Abu Dhabi első úti célja

Január 15-én debütál az Egyesült Arab Emírségek legújabb nemzetközi légitársasága.

Két hét múlva száll fel az első gép Abu-Dzabi repülőteréről, méghozzá a görögországi Athén felé, hogy aztán február 4-től Theszalonikibe is eljuttassa utasait. Előbbi járat hétfőnként és péntekenként, utóbbi csütörtökönként és vasárnaponként közlekedik.

A társaság közleményéből kiderül, hogy az új Airbus A321neo repülőgépeknek a versenytársakhoz képest a legkisebb az ökológiai lábnyomuk.

Az útvonalhálózat részéhez tartozik még Alexandria, Odessza, Lárnaka, Kutaiszi és Jereván is, ám ezekbe a városokba akkor indulnak el a járatok, ha az adott úti cél felkerül a zöld országok listájára. 

A Wizz Air Abu Dhabi az ADQ és a Wizz Air közös vállalkozásaként működik.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Breakingtravelnews, fotók: Wizz Air)

Athén | wizz air | theszaloniki | járat | abu dzabi

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, mik azok, amiket semmiképp sem szabad enni és inni a repülőn

Uniós kísérleti projekt keretében rendezik újra az erdélyi település belvárosát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram