Melyek a legjobban fizető pénzügyi állások?

A pénzügy és a számvitel olyan terület, amely sokak számára vonzó lehet. Nem véletlenül, hiszen rengeteg jól fizető álláslehetőséggel kecsegtet. Most megmutatjuk, hogy hol és hogyan találhatjuk meg ezeket a pozíciókat.

És azt is, hogy melyek jelenthetik a legjobb választást közülük.

Minden egy kereséssel kezdődik

Ha szeretnénk megtalálni a pénzügyi területen legjobban fizető állásokat, először is fontos, hogy a megfelelő helyen keressük őket. Szerencsére ma már rengeteg olyan álláskereső oldal létezik, ahol a megadott igényeink, végzettségeink és készségeink alapján is nekiállhatunk a keresésnek.

Ilyen például a https://tatabanyaallas.hu/allasok/adminisztracio-irodai-munka címen elérhető platform is. Itt a tatabányai régió legfrissebb pénzügyi, számviteli és kontrolling területen meghirdetett pozíciókat találhatjuk. A hirdetések mindig naprakészek és megbízhatóak, így könnyen megtalálhatjuk köztük a számunkra megfelelő ajánlatot.

A legnépszerűbb választás: pénzügyi elemző és menedzser

Napjainkban két olyan szakma is akad, amelyek különösen népszerűen azok körében, akik a pénzügyi szektorban szeretnének elhelyezkedni. Az egyik ezek közül a pénzügyi elemző, a másik pedig a menedzser. Ezek a szakmák kiemelkedő fizetést kínálnak. Érdemes azonban tudni, hogy komoly felelősséggel is járnak.

A pénzügyi elemzők a vállalatok pénzügyi adatainak elemzésével és értelmezésével foglalkoznak. A kimutatások, előrejelzések és üzleti tervek elkészítéséért egyaránt felelősek. A menedzserek pedig a pénzügyi erőforrások kezelését illető stratégiai döntések folyamán játszanak fontos szerepet.

Egy szakma, ami sosem megy ki a divatból: a könyvvizsgáló

A könyvvizsgáló olyan szakember, akire a pénzügy és számvitel területén mindig szükség lesz. Feladata a vállalat pénzügyi nyilvántartásainak, a ki- és befizetésekkel kapcsolatos folyamatainak ellenőrzése.

Az egyre szigorúbb könyvvizsgálati szabályozásoknak köszönhetően a szakma iránti kereslet növekszik. Ez azt jelenti, hogy nagy eséllyel helyezkedhetünk el a akár friss végzettséggel is. Ha pedig jól teljesítünk, az iparágban jellemző átlagfizetés felett is kereshetünk.

Az egyik legcsábítóbb pozíció: a befektetési bankár

A befektetési bankárok olyan szakemberek, akik a tőkepiacokon és befektetéseken dolgoznak. Főként a vállalatoknak nyújtott pénzügyi tanácsadásért, valamint az üzleti tranzakciók lebonyolításáért felelősek.

Ez a szakma rendkívül vonzó karriert biztosíthat azok számára, akik szeretnének pénzügyi területen elhelyezkedni. Főként azért, mert a magas alapfizetés gyakran kiemelkedő bónuszokkal is párosul.

Annak érdekében azonban, hogy egy ilyen pozíciót megcsípjünk, sok szakmai tapasztalatra lesz szükségünk. Érdemes tehát először a stabil tudás megszerzésére, valamint a jó, belépő szintű álláslehetőségek megpályázására koncentrálni. Ha ez sikerül, akár hónapok alatt új szintre emelhetjük karrierünket.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom