Melyik bőröndöt válasszam? Méret, szín és anyag

Az utazás örömteli, az utazás izgalmas, az utazás lelkesítő, na de a pakolás? Kész rémálom, igazi horror, a legjobb lenne vagy üres kézzel elindulni vagy valakit megbízni azzal, hogy pakoljon be lehetőleg minél gyorsabban! Ám mivel ezek közül egyik forgatókönyv sem túlságosan életszerű, így marad a C verzió, a lehető legpraktikusabb bőrönd kiválasztása és megvásárlása!

Milyen módon tud hozzájárulni egy koffer a felhőtlen kikapcsolódáshoz?

Egyrészt úgy, hogy a pakolás terhéből egy könnyen kivitelezhető, teljesíthető feladatot generál. Hogy hogyan? Úgy, hogy a paraméterei ideálisak. Nem túl kicsi, amiből óhatatlanul kimaradhatnak azok a holmik, amik amúgy joggal állhatnak sorban az utazásért, és nem túlzottan nagy, mert az sem jó, ha a cuccok szinte elvesznek a nagy légüres térben. Arról nem is beszélve, hogy célszerű a szállításra is némi hangsúlyt fektetni, pontosabban annak a kényelmére. Ugyan ma már a gurulós alternatívák erre a kérdésre megnyugtató válaszként szolgálnak, de azért akkor sem mellékes, hogy a görgőknek mekkora súllyal kell minden egyes alkalommal megbirkózniuk. Aztán másrészt úgy, hogy stramm kialakításának hála óvja a tartalmát, azaz nem kell azon idegeskedni, hogy vajon a reptéri kevéssé kíméletes kezelés közben mi az, ami megsérül a bőrönd gyomrában.

Ha már felmerült a reptér és a viszonylag zord körülmények, már ami az ide-oda helyezést illeti, akkor a megfelelő anyag kiválasztására fokozottan ildomos rákoncentrálni. A CCC széles választékában nincsen hiány a lehetőségekből, tehát nem kell beérni csupán a textil variációk nyújtotta előnyökkel. Nem egy esetben természetesen ezek azok, amik a lehető legtöbb előnnyel kecsegtetnek, rugalmasságuknak köszönhetően például, de akadnak szituációk, amikor kifejezetten javasolható a műanyag preferálása, ami strapabírásban kétségtelenül verhetetlen.

Simán előfordulhat, hogy a CCC online felhozatala helyett csábítóbb valamelyik üzletben testközelből megtapasztalni mi is az, amit egy-egy modell kínál. Ez sem probléma, lévén a CCC országszerte több üzlethelyiséggel is rendelkezik, amik tárt kapukkal várják az érdeklődőket.

Létezik olyan, hogy tipikus „utazó” szín?

Igen, csúnyább megfogalmazásban vannak koszfogó színek, amik vitathatatlanul praktikusak főleg akkor, ha a koffer történetesen a fél világot bejárva magára ragasztja az út porát. Ebben a tekintetben a sötétebb árnyalatok azok, amik jobb választások, de! Mindig akadnak kivételek. Szóval a színek közül a használati körülmények alapján jó ötlet kiszemelni a befutót. Ha például a befutó modellnek soha nem kell földön futóvá válnia abban az értelemben, hogy folyton kézről-kézre és csomagtartóból csomagtartóba jár, akkor a világosabb árnyalatok is nagyszerűek. Ellenben, ha kikerülhetetlen a gyűrődés, ami néha ténylegesen kíméletességtől mentes bánásmódot jelent, akkor a tartósság, egyúttal a fenntartható esztétikusság jegyében célszerű a sötétebb színek felé kacsintgatni, amik amúgy nagyon is figyelemre méltóak, köszönhetően esztétikus árnyalataiknak.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom