Melyik futárcéget válasszam, ha rendszeresen van csomagfeladásom?

Az alábbiakban egy eléggé speciális esettel foglalkozunk, mégpedig a rendszeres csomagfeladással. Ugyanis előfordulhat, akár magánszemélyek, akár kisebb-nagyobb vállalkozások esetében, hogy előre tervezetten meg tudják mondani, hogy mikor kinek küldenek csomagot és bizonyos címzettek rendszeresen szerepelnek, akár havonta többször is a listájukban.

Rendszeres csomagfeladás erre specializált futárcéggel

Hazánkban szerencsére igen széles körű a csomagfeladás palettája, így nemcsak külföldre adhatunk fel bátran csomagot - például népszerű úti cél Németország -, hanem népszerű a belföldi feladás is. Bőven válogathatunk a csomagküldő futárcégek között. A Csomagnet.hu weboldalon közvetlenül is elérhető a Sameday, a rendszeres küldemények mestere. Ők ugyanis egy olyan futárcég, akik kimondottan arra specializálódtak, hogy ha valaki biztosan tudja, egy adott címre többször fog küldeni csomagot az adott időszakban, számára egy kedvezőbb árstruktúrát alakítanak ki.

Ennek ellenőrzése nagyon egyszerű a Csomagnet.hu weboldal segítségével, hiszen csak be kell írni a belföldi csomagfeladás oldalán egy adott feladni kívánt csomag hosszúságát, szélességét és magasságát, valamint súlyát, és a kapott ajánlatokból máris ki lehet választani, hogy melyik a legolcsóbb. Ha ezt beszorozzuk a havonta elküldésre szánt mennyiséggel, megkapjuk, hogy ha egyenként küldenénk a dobozokat, mennyibe kerülne. Ezt az értéket kell összehasonlítani a fentiekben megadott Sameday oldalán kikalkulált végösszeggel.

A rendszeres feladás feltételei

A havi többszöri csomagküldés igazán akkor lesz olcsó, ha minimum 20 küldeményt el szeretne valaki küldeni. A Csomagnet.hu oldalán a Sameday-re vonatkozó kalkulátor igazán szemléletes. Egy-egy csúszkát találunk a darabszámra és a súlyra vonatkozóan is, mellette pedig pirossal látjuk a dobozonkénti árat, amely attól függően változik, hogy a csúszkával hol jelöljük meg az adatokat.

Az oldal dobozmennyisége 20 darabbal, a csomagok átlagos súlya pedig 1 kg-mal indul. Ahogy növeljük a doboz mennyiséget, értelemszerűen úgy csökken az egységenkénti ár, és látható, ahogy növekszik a kedvezmény mértéke is alatta. Ugyanakkor, ha 1 kg-nál nehezebb a küldemények átlagsúlya, akkor drágább lesz a feladásunk.

Természetesen utánvétet is be lehet állítani ennél a futárcégnél. Jelöljük meg az utánvétes mezőt, majd pedig alatta írjuk be az ellenérték összegét, amelyet a címzettnek ki kell majd fizetnie.

További kritériumok

 

Fontos tudni, hogy a csomagfeladás díját magánszemélyeknek feladáskor, egyéni vállalkozóknak, cégeknek utólag havonta kell csak kiegyenlíteni. A küldemények súlya max. 40 kg lehet, és a feladásokat egy xls táblázatban kell kezelni. A Sameday 1-3 nap alatt vállalja a küldemények eljuttatását, de bizonyos címek esetében és délelőtti, 12 óráig leadott megrendeléseknél előfordulhat, hogy még aznap célba ér.

 

Kedvező lehetőség még az is a Sameday-nél, hogy három hónap elteltével megnézik az addig feladott mennyiséget és a kedvezménysávot felülvizsgálják, így elképzelhető, hogy újabb ármódosításra kerül sor a te javadra. A Sameday megbízása mindenképp megéri!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom