Close
Minimalista mennyország a menő francia dizájner otthona

Minimalista mennyország a menő francia dizájner otthona

Az egyre felkapottabb Noé Duchaufour-Lawrance megható történetet mesélt egy hóeséses napon a párizsi lakásában.

A szülőföldje, Brittany tengerparti kövei inspirálták a dizájner lakásának berendezését. A Párizs egyik történelmi épületében lévő otthon fakó, szürkés belterét Duchaufour-Lawrance a saját munkái mellett családi emlékek töltik meg, köztük az édesapja szobrai. Valójában Noé nem ismerte az apját, akinek a várandós nőt formáló szobrát az édesanyja ihlette.

Nyers anyagok, egyszerű, szoborszerű formák jellemzik a dizájner munkáit, ami visszaköszön a lakásában is. Az egyre felkapottabb mester olyan márkáknak tervezett már, mint a Dior, a Hermes vagy a Ligne Roset, belsőépítészként pedig a londoni Sketch étteremmel aratott sikert.

Ez is érdekelhet:

design | otthon | lakás | bútor | Noé Duchaufour-Lawrance

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram