Close
Minimalista mennyország a menő francia dizájner otthona

Minimalista mennyország a menő francia dizájner otthona

Az egyre felkapottabb Noé Duchaufour-Lawrance megható történetet mesélt egy hóeséses napon a párizsi lakásában.

A szülőföldje, Brittany tengerparti kövei inspirálták a dizájner lakásának berendezését. A Párizs egyik történelmi épületében lévő otthon fakó, szürkés belterét Duchaufour-Lawrance a saját munkái mellett családi emlékek töltik meg, köztük az édesapja szobrai. Valójában Noé nem ismerte az apját, akinek a várandós nőt formáló szobrát az édesanyja ihlette.

Nyers anyagok, egyszerű, szoborszerű formák jellemzik a dizájner munkáit, ami visszaköszön a lakásában is. Az egyre felkapottabb mester olyan márkáknak tervezett már, mint a Dior, a Hermes vagy a Ligne Roset, belsőépítészként pedig a londoni Sketch étteremmel aratott sikert.

Ez is érdekelhet:

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom