Close
Minimalista mennyország a menő francia dizájner otthona

Minimalista mennyország a menő francia dizájner otthona

Az egyre felkapottabb Noé Duchaufour-Lawrance megható történetet mesélt egy hóeséses napon a párizsi lakásában.

A szülőföldje, Brittany tengerparti kövei inspirálták a dizájner lakásának berendezését. A Párizs egyik történelmi épületében lévő otthon fakó, szürkés belterét Duchaufour-Lawrance a saját munkái mellett családi emlékek töltik meg, köztük az édesapja szobrai. Valójában Noé nem ismerte az apját, akinek a várandós nőt formáló szobrát az édesanyja ihlette.

Nyers anyagok, egyszerű, szoborszerű formák jellemzik a dizájner munkáit, ami visszaköszön a lakásában is. Az egyre felkapottabb mester olyan márkáknak tervezett már, mint a Dior, a Hermes vagy a Ligne Roset, belsőépítészként pedig a londoni Sketch étteremmel aratott sikert.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom