Close
Menő kiszállítós gurmédelikátot nyitott a Konyhakör csapata – Itt a Fillet.hu

Menő kiszállítós gurmédelikátot nyitott a Konyhakör csapata – Itt a Fillet.hu

A Konyhakör csapata általában meglehetősen előremutató ötletekkel szokott előrukkolni. Ez is egy ilyen, elindul a Fillet.hu, ami minden olyan konyhában otthonosan mozgó ínyencnek érdekes lehet, aki örömmel túllép a szárított fűszereken, szívesen használ ízletes szószokat, integrálja a mindennapi főzésbe az ázsiai ízeket, inspirációkat. 

Megszokhattuk a Konyhakörtől, hogy sosem kezdenek el félgőzzel semmit. Rendhagyó, egészen különleges helyekre szerveztek már stílusos és ízletes vacsorákat.

Így például eldugott budai udvarban, a Duna-parton, szabadtéren, közel a Lánchídhoz, művészeti galériákban, fotóstúdiókban, a Filozófusok kertjében, vagy a Kelenföldi Erőmű vezérlőtermében is vendégül látták már barátaikat, illetve a gasztronómiára és egyedi pop-up eseményekre nyitott közönséget.

Egyéni megkeresésekkel is foglalkoznak, cégeknek, magánembereknek is szerveztek már feledhetetlen estéket, teljes körű cateringgel. Mi szívesen követjük az útjukat, annál is inkább, mert a Konyhakör elhoz valami nagyon haladó, nemzetközi érzést, a titkos, limitált és soha vissza nem térő élményt.

Most egy új koncepcióval jelentkeznek, ami a események helyett kizárólag magát a gasztonómiára fókuszál, és a témában is az otthoni élményeket helyezi előtérbe. Elindult a Fillet.hu, ahonnan félkész éttermi alapanyagokat, ételeket, szószokat rendelhetünk házhoz, hogy aztán elkápráztassuk magunkat, a családot vagy a vacsoravendégeket.

Egyelőre tíz termék közül választhatunk a webshopról, és biztosan a legnagyszerűbb csemegék érkeznek majd az otthonunkba. A projekt head chefje Ruff Dávid, és olyan ételekre és alapanyagokra számíthatunk tőlük, mint a fűszeres teriyaki szósz, a thai mogyorószósz, a citrusos ponzu, a koreai szezámos BBQ-mártás, a marinált tahi pisztrángfilé, a faszénen lángolt, majd gyömbérrel lassan főtt sertés bőrös császár, a kínai mester-alaplében omlósra brezírozott marhapofa, a friss udon tészta és a ramen tészta.

A Fillet.hu alapanyagok úgy kombinálhatók, hogy egy szósz-hús-tészta kombóval akár egy teljes fogást is kreálhatunk, de ha kreatívabbnak érezzük magunkat, előttünk a rengeteg lehetőség.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Konyhakör, Fillet.hu)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom