Close
Bevette az Alpokot az új kocka Mercedes

Bevette az Alpokot az új kocka Mercedes

A G osztály különlegessége már abból is nyilvánvaló, hogy városban ugyanolyan jól mutat, mint terepen. Ezúttal az Alpokban fotózták.

A Mercedes-Benz G osztály elpusztíthatatlan munkagépből lett luxusterepjáró. Legújabb szériája dizájner-mestermű: úgy maradt legendásan kocka, hogy közben felzárkózott a korhoz, és a belseje is kellően drabális maradt.

Nem lehet kérdés, hogy a terepképessége továbbra is a legjobbak között van: a G osztály összkerékhajtású, három kapcsolható differenciálzárral, és akár hetven centiméteres gázlómélységgel.

A benzines motorváltozatok után hamarosan érkezik az alapváltozat, a háromliteres, 286 lóerős G 350 d – ehhez készítették el a gyári sajtófotókat az Alpokban egy briliánskék-metál és egy Designo jácintpiros metál fényezésű autóval.

(Fotók: Mercedes-Benz)

mercedes-benz | mercedes-benz g osztály | mercedes-benz g 350 d

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram