Close
Bevette az Alpokot az új kocka Mercedes

Bevette az Alpokot az új kocka Mercedes

A G osztály különlegessége már abból is nyilvánvaló, hogy városban ugyanolyan jól mutat, mint terepen. Ezúttal az Alpokban fotózták.

A Mercedes-Benz G osztály elpusztíthatatlan munkagépből lett luxusterepjáró. Legújabb szériája dizájner-mestermű: úgy maradt legendásan kocka, hogy közben felzárkózott a korhoz, és a belseje is kellően drabális maradt.

Nem lehet kérdés, hogy a terepképessége továbbra is a legjobbak között van: a G osztály összkerékhajtású, három kapcsolható differenciálzárral, és akár hetven centiméteres gázlómélységgel.

A benzines motorváltozatok után hamarosan érkezik az alapváltozat, a háromliteres, 286 lóerős G 350 d – ehhez készítették el a gyári sajtófotókat az Alpokban egy briliánskék-metál és egy Designo jácintpiros metál fényezésű autóval.

(Fotók: Mercedes-Benz)

mercedes-benz g 350 d | mercedes-benz | mercedes-benz g osztály

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram