Close
Ez a stílusos mexikói házegyüttes maga a testvéri összetartás

Ez a stílusos mexikói házegyüttes maga a testvéri összetartás

Két fivér számára épült, akik, úgy fest, nagyon szeretnének közel maradni egymáshoz.

A HEMAA építésziroda tervezte ezt a két, egybetartozó otthon Mexikóvárosban, a Jardines del Pedregal városrészben. A két otthon elképesztően tágas: négy háló és öt fürdőszoba van mindkettőben, a modernista épületek pedig tökéletes harmóniában vannak a környezettel.

A két házat egy közös kert köti össze és mindkét épülethez nagyvonalú terasz tartozik. Mindkét testvér nagycsaládos, így az építészek különösen nagy figyelmet fordítottak a közös helyiségekre, például mindkét otthonban óriási tetőterasz is rendelkezésre áll a nagy ebédelésekhez, közös vacsizásokhoz.

A minimalista színpalettában leginkább a tölgyfa dominál, ami egyszerre otthonos és nagyon esztétikus választás – külön szeretjük a nagy beépített szekrényt.

(Fotók: César Béjar)

dizájn | mexikó | terasz | mexikóváros | építészet

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram