Close
Ez a stílusos mexikói házegyüttes maga a testvéri összetartás

Ez a stílusos mexikói házegyüttes maga a testvéri összetartás

Két fivér számára épült, akik, úgy fest, nagyon szeretnének közel maradni egymáshoz.

A HEMAA építésziroda tervezte ezt a két, egybetartozó otthon Mexikóvárosban, a Jardines del Pedregal városrészben. A két otthon elképesztően tágas: négy háló és öt fürdőszoba van mindkettőben, a modernista épületek pedig tökéletes harmóniában vannak a környezettel.

A két házat egy közös kert köti össze és mindkét épülethez nagyvonalú terasz tartozik. Mindkét testvér nagycsaládos, így az építészek különösen nagy figyelmet fordítottak a közös helyiségekre, például mindkét otthonban óriási tetőterasz is rendelkezésre áll a nagy ebédelésekhez, közös vacsizásokhoz.

A minimalista színpalettában leginkább a tölgyfa dominál, ami egyszerre otthonos és nagyon esztétikus választás – külön szeretjük a nagy beépített szekrényt.

(Fotók: César Béjar)

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom