Close
Ha hármat kívánhatnánk, mindhárom egy vakáció lenne ebben a görög villában

Ha hármat kívánhatnánk, mindhárom egy vakáció lenne ebben a görög villában

Képtelenség lenne kiválasztani a legszebb görög szigetet. Az összes különleges valamiért, és egy élet kevés lenne rá, hogy mindegyiket felfedezzük. Míkonosz a Dél-Égei-szigetek tagja, fekvése miatt a legszelesebb görög üdülőhelyek egyike. Ott találjuk az elegáns Villa Adrianát, ahol szívünk szerint több hónapot is eltöltenénk. 

Hiába a perzselő nap, Míkonoszon mindig jár a szél, sosem kell attól félnünk, hogy túlhevülünk, mert azonnal érkezik egy fuvallat. Nem véletlen, hogy a sziget szimbólumai a szélmalmok. Annak ellenére, hogy egy viszonylag apróbb sziget, majdnem hatszáz templomot és kápolnát számlálhatunk Míkonoszon. Talán csak a klubok és bárok vannak többen, ugyanis az elmúlt ötven évben a mediterráneum legelitebb partihelye lett a szeles sziget, Görögország Ibizájaként emlegetik.

Mulatott ott Grace Kelly és Jackie Kennedy, Marlon Brando, Gianfranco Ferré, Giorgio Armani, szeret visszajárni Luke Evans, Leonardo DiCaprio, Monica Bellucci, Tom Hanks és a Beckham házaspár is.

Kell tehát néhány luxusvilla, ami kiszolgálja az igényeket, ugyanis a szigeten kevesebb a hátizsákos-szandálos turista. Ettől függetlenül a szezonon kívül ugyanúgy megőrizte eredeti hangulatát, és minden évszakban fantasztikusan szép.

Vagyonos üzletemberek és hírességek között járnak a gyönyörű, privát szálláshelyek kulcsai, így a Villa Adriana címe is, már a képeinek átnézése is felér egy kisebb relaxációval.

A kétszázhúsz négyzetméteres luxusvilla stílusa igazodik Míkonoszhoz, kerüli a giccset és a túlkapásokat, funkcionális és praktikus. Ugyanolyan komfortos kültéren, mint odabent.

Négy szobájához négy fürdőszoba tartozik, az összesből pazar kilátással az Égei-tengerre. A szállás legtöbb bútorát helyi manufaktúrákban készítették, amire nagyon büszkék, hiszen ezzel is beemeltek egy kis Míkonoszt a prémium villába.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Exeptionalretreats.com)

mykonos | görög szigetek | görögország | villa | görög villa

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom