Close
Úgy megindultak a milánóiak a karantén előtti utolsó szombat este, mintha nem lenne holnap

Úgy megindultak a milánóiak a karantén előtti utolsó szombat este, mintha nem lenne holnap

Az élet utat tört magának.

A La Repubblica tudósítása szerint a népszerű Navigli és Darsena környékén rengeteg fiatal gyűlt össze, akik főként maszk nélkül, zenével és tánccal búcsúztatták az utolsó szabad estéjüket – hétfőtől ugyanis sárgából narancssárgába vált át Lombardia tartomány. (Többek között az éttermek, bárok bezárnak, csak a kiszállítás működik.) A tömeg még a bárok bezárása után sem oszlott fel, rengetegen maradtak az egyetemisták körében népszerű Colonne di San Lorenzo téren is.

Maszkot természetesen hordani kellett volna mindenkinek, illetve a biztonságos távolságtartást is be kell tartani Olaszországban a köztereken, de ezen az estén mintha elengedték volna az előírások betartását a hatóságok.

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a hétvégén Olaszországban 108 416 embert ellenőriztek, és 1014 esetben büntetést is kiszabott a rendőrség.

Miközben északon lezárják a városokat, délen és Szardínián is nyitnak az olaszok.

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom