Close
Úgy megindultak a milánóiak a karantén előtti utolsó szombat este, mintha nem lenne holnap

Úgy megindultak a milánóiak a karantén előtti utolsó szombat este, mintha nem lenne holnap

Az élet utat tört magának.

A La Repubblica tudósítása szerint a népszerű Navigli és Darsena környékén rengeteg fiatal gyűlt össze, akik főként maszk nélkül, zenével és tánccal búcsúztatták az utolsó szabad estéjüket – hétfőtől ugyanis sárgából narancssárgába vált át Lombardia tartomány. (Többek között az éttermek, bárok bezárnak, csak a kiszállítás működik.) A tömeg még a bárok bezárása után sem oszlott fel, rengetegen maradtak az egyetemisták körében népszerű Colonne di San Lorenzo téren is.

Maszkot természetesen hordani kellett volna mindenkinek, illetve a biztonságos távolságtartást is be kell tartani Olaszországban a köztereken, de ezen az estén mintha elengedték volna az előírások betartását a hatóságok.

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a hétvégén Olaszországban 108 416 embert ellenőriztek, és 1014 esetben büntetést is kiszabott a rendőrség.

Miközben északon lezárják a városokat, délen és Szardínián is nyitnak az olaszok.

olaszország | milánó | karantén

FOLYTASD EZZEL

Kiakadtak a budapestiek az idei adventi villamoson

Ezekben a városokban garantáltan magával ragad a karácsonyi hangulat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram