Close
Hétfőtől az éttermek, a bárok, a színházak és az edzőtermek is újranyitnak Szardínián

Hétfőtől az éttermek, a bárok, a színházak és az edzőtermek is újranyitnak Szardínián

Szardínia szigetén március elsejétől újraindul az élet.

Megnyitják a vendéglátóhelyeket, kizárólag a maszk viselete és a távolságtartás lesz kötelező, miután a kedvező adatok miatt fehér színű besorolást kapott a terület. A földközi-tengeri sziget az ország első övezete, ahol a legalacsonyabb szintű járványintézkedésekre térnek át.

Szardínia fővárosa, Cagliari

A szigeten hétfőtől teljesen szabad lesz a közlekedés a települések között, emellett eltörlik az estétől reggelig tartó kijárási tilalmat is.

A bárok, kávéházak, éttermek a járvány előtt megszokott nyitvatartásra térhetnek vissza,

vagyis napközben és az esti órákban sem kell korlátozniuk működésüket. Újranyithatnak az edzőtermek, uszodák, valamint a kulturális találkozóhelyek is, többek között a mozik és színházak. Érvényben marad ugyanakkor a kötelező maszkviselet az üzletekben, a tömegközlekedési eszközökön, valamint szabadtéren, tehát a nyílt utcán is.

A lombardiai Bergamóban szigorítás jön

Olaszország többi részén ugyanakkor rosszabbodott a helyzet. Hétfőtől többek között Lombardia, Piemont és Marche tartományban is szigorítják a korlátozásokat, és több tucatnyi várost lezártak.

Eközben Belgiumban:

olaszország | szardínia | maszk | nyitás | járvány

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom