Az év kultúrbuliját rendezik a Millennium Házában

Különleges bulival búcsúzhatunk híres fotográfusok műveitől.

Az év kultúrbulijával zárja kapuit a Mélység/élesség című, több mint százötven művet felvonultató tárlat.

Az igazán különleges, „Tükör/reflex” partin egy éjszaka erejéig még megnézhetjük a legismertebb magyar vagy magyar származású fotográfusok remekműveit a Millennium Házában, sőt úgy tekinthetünk meg egy kiállítást, ahogyan eddig talán még soha.

És, hogy pontosan mire is lehet számítani ott? Többek között megfigyelhetjük például Moholy-Nagy László, André Kertész vagy Brassai reflexióit, táncolhatunk a kiállítás képei között, de részt vehetünk a fotók inspirálta, varázslatos mozdulatművészeti perfomance-on is.

(Fotó: Szabó Bence)

Emellett bepillanthatunk a divatfotózás rejtelmeibe, sőt akár még címlapra is kerülhetünk. Május 25-én 19 órától a Millennium Házában látható tárlaton lemezlovasok is lesznek, méghozzá DJ Infragandhi és DJ Petrányi.

(Fotó: Mohai Balázs)

A zene mellett lendületes, informatív és izgalmas tárlatvezetéseket is tartanak, hiszen ez az utolsó este, amikor ebben a formában találkozhatunk a kiváló fotográfusok mesterműveivel.

magyar | fotósok | zene | ajánló | buli

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom