Milyen cégek számára hasznos a Tap on Mobile bankkártya-elfogadási megoldás?

A bankkártya-elfogadás napjaink kereskedelmi folyamataiban alapkövetelmény, ez azonban nem mindig volt így. Az első bankkártyák az 1950-es években jöttek létre, s az azóta eltelt időszakban egyre inkább teret hódítottak világszerte. Ahhoz, hogy fizetni tudjunk velük, szükség van olyan cégekre, amelyek a háttérfolyamatok elvégzését biztosítják.

Kik állnak a bankkártyás fizetési megoldások mögött?

Ahhoz, hogy te nap mint nap bankkártyával, okostelefonnal, okosórával tudj fizetni, bonyolult technológiai és pénzügyi folyamatoknak kell a háttérben zökkenőmentesen megvalósulniuk. Szükségesek a független pénzügyi szolgáltató cégek, mint a BizPay néven ismert BizWorks Kft., továbbá a bankok, a bankkártya-kibocsátó cégek, az internetszolgáltató cégek, stb. Hiszen amikor bankkártyával fizetsz, a bankkártya-elfogadó terminálon keresztül a független szolgáltató a bankkártyát kibocsátó bank felé jelzi a tranzakciót, s a számládról leemelésre kerül a fizetendő összeg. Amint erről visszajelzés érkezik, a terminál nyugtát nyomtat, amit aztán a kereskedő cégtől te megkapsz. Ezzel tudod igazolni a fizetés megvalósulását.

Ha kereskedelemmel foglalkozó vállalkozást vezetsz, valamilyen bankkártya-elfogadási megoldással már rendelkezned kell, hiszen ezt törvény írja elő. Lehet, hogy neked a fizikai terminál, lehet, hogy a mobil terminál vagy a Tap on Mobile megoldás lesz az optimális. Az első kettőről már bizonyára hallottál, nézzük, hogy mit jelent ez utóbbi!

Mit jelent a Tap on Mobile megoldás?

A Tap on Mobile egy olyan terminál alkalmazás, ami okostelefonra vagy táblagépre telepíthető. Szükséges, hogy ez a mobileszköz Android 8.0-val vagy ennél újabb verzióval, valamint NFC-vel és internet-hozzáféréssel rendelkezzen. Könnyen telepíthető és egyszerűen kezelhető alkalmazás, amely integrálható más rendszerekkel, hiszen nyitott API-val rendelkezik. Bárhol vagy, földrajzi helyzettől függetlenül használhatod, csak internetkapcsolat szükséges hozzá. A BizPay partnere, a Worldline - a Tap on Mobile megoldáson keresztül - a legismertebb kártyatársaságok bankkártyáját elfogadja. A cég nemzetközi háttere garanciát nyújt a szolgáltatások minőségét és megbízhatóságát illetően.

Miért előnyös a Tap on Mobile a vállalkozóknak?

  • Egyszerű használatot tesz lehetővé.
  • Kedvezményes a díjszabása.
  • Bármilyen okoseszközre telepíthető, amelyik Android 8.0 vagy ennél újabb verzióval, NFC modullal és SIM kártyával rendelkezik.
  • Mivel nincs fizikai terminál, így nem kell karbantartásra, szervizelésre költened.
  • Bárhol, bármikor használhatod, nincsenek fizikai korlátok.

Ha bővebb információra van szükséged a megbízható bankkártya-elfogadási megoldásokkal kapcsolatban, keresd nyugodtan a BizPay ügyfélszolgálatának szakembereit, akik készséggel állnak a rendelkezésedre.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom