Milyen előnyökre tehetünk szert a plasztik kártya használatával?

Manapság, amikor az elektronikus fizetési megoldások és a digitalizáció egyre nagyobb népszerűségnek örvend, joggal merülhet fel a kérdés, hogy van-e jogosultsága, értelme a plasztik kártyáknak. A válasz egyértelműen igen, amit jól bizonyít a kártya széles körű elterjedése.

 

Plasztik kártya nyomtatás vállalkozásunk számára is igazán előnyös lehet. Ezek az egyszerű eszközök elengedhetetlen részei az üzleti világnak, illetve a személyes tranzakcióknak. Ráadásul számos esetben nagy hasznát lehet venni a különféle típusoknak.

 

Plasztik hűségkártya

 

Az ügyfelekkel való jó viszony kialakítása hosszú távon elengedhetetlen, ha szeretnénk, hogy a mi vállalkozásunknak szavazzanak bizalmat, illetve újra és újra visszatérjenek. A hűségkártyákkal különféle extrákat nyújthatunk a vásárlók számára. A konkurenciával szemben az egyik legjobb stratégia, ha valamiképp megpróbáljuk magunkhoz csalogatni, vonzani a vásárlókat és hosszú távon igyekszünk megtartani őket.

 

A hűségkártyával növelhetjük vállalkozásunk presztízsét, különleges ajánlatokat vezethetünk be és kedvezményekkel ösztönözhetjük a vásárlókat a vásárlásra. Egy jól megtervezett, esztétikus kártya segítségével könnyen kitűnhetünk a versenytársak közül.

 

Bérlet plasztik kártya

 

A bérletkártya segítségével jellemzően valamilyen szolgáltatáshoz való hozzáférés időtartamát, érvényességét tudjuk ellenőrizni, szabályozni. A kártyát többféle módon tudjuk elképzeléseinknek megfelelően alakítani, például képpel, mágnescsíkkal, névvel, chippel. A kártyát a vállalkozásunk arculata alapján tudjuk egyedivé tenni, ezzel is növelve a bérlettel rendelkezők bizalmát felénk, illetve a közösséghez tartozás érzését.

 

Plasztik klub, tagsági kártya

 

A klub, tagsági kártya alkalmazása által egyszerűen kezelhető, igazolható a jogosultság kérdése, így az esetleges félreértések és viták minimalizálhatók. A digitális nyilvántartás által a rengeteg információ könnyen kezelhető, folyamatosan naprakészek lehetünk. A tagok hűségét könnyen erősíthetjük személyre szabott ajánlatokkal, illetve kedvezményekkel. Természetesen ezt a kártyát is saját elképzelésünk alapján alakíthatjuk a vállalkozásunk arculatát szem előtt tartva.

 

Pontgyűjtő plasztikkártya

 

A vásárlók nagy része szeret pontokat gyűjteni és ezáltal különféle előnyökhöz, kedvezményekhez jutni. A kártya segítségével ösztönözhetjük a vásárlókat, hogy nálunk költsék el a pénzüket, ne pedig a konkurenciánál. Ha a vásárló úgy érzi, hogy kiemelkedik a többiek közül és különféle extrákkal jutalmazzuk hűségét, akkor nagyobb eséllyel dönt mellettünk újra és újra. Ráadásul vállalkozóként is könnyebben megérthetjük és könnyebben alakíthatunk ki személyre szabott ajánlatokat.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Budapesti csúcspanoráma exkluzív pezsgőkkel a felhők közelében – Ez a White Raven

Well done

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Az életörömöt ünnepli az ital, ami több egyszerű rumnál
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom