Close
Mintha csak mitológiai jelenetek elevenednének meg előttünk Gionitis kézzel festett falicsempéin

Mintha csak mitológiai jelenetek elevenednének meg előttünk Gionitis kézzel festett falicsempéin

Mediterrán hatások, meleg tónusú színek, vintázs dizájnelemek és a fa dominanciája teszi stílusosan otthonossá ezt a Los Angeles-i szállodát.

West Adams déli szomszédságában, Alsace-ben található a mintegy kétezer négyzetméternyi hasznos alapterületű ingatlan, amely negyvennyolc vendégszobának ad otthont.

Az előcsarnokhoz egy, az ókori görög építészetből jól ismert porticón kell átjutni,

majd a szinte karamellbe öltöző enteriőr fogad bennünket.

A brooklyni székhelyű Home Studios a belső tér kiindulópontjaként tekintett a történelmi környék építészeti örökségére, valamint a dél-kaliforniai mediterrán éghajlatra, illetve életérzésre.

Az udvaron egy sziklakerttel körülvett, árnyékos, terrakotta csempékkel burkolt világ fogad bennünket, ahol szabadtéri ülősarkokon pihenhetünk meg néhány koktél társaságában.

„Lukas Geronimas Giniotis kézzel festett falicsempéin olyan motívum található, amely a szálloda közös tereinek kihasználására utal: a medence közelében úszkáló búvárok, az edzőterem mellett játszó alakok és a lépcsőn lépkedő testek. Mintha csak mitológiai jelenetek elevenednének meg előttünk” – állítja a Home Studios csapata.

A nagyobb lakosztályokhoz saját erkély vagy terasz, valamint egyedi étkezőasztal és kihúzható kanapé tartozik. A szállodát egyfajta kulturális ötvözőtégelyként is elképzelhetjük, hiszen kapcsot képez a kortárs művészet, a fotózás és a játékos dizájn között, ráadásul egy csipetnyi európai ókor is megelevenedik előttünk.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen)

FOLYTASD EZZEL
Látványos zebrákat festenek London utcáira
Méregdrága aranyszobor készült egy avokádós bagelről
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom