Mire gondolnak és mit akarnak a férfiak a nőktől az együttlét során?

Az aktus egy tanult készség, senki sem úgy születik, hogy tudja, mit és miként kell csinálni. Minél többször történik meg, annál jobban érezzük magunkat. Legalábbis elméletben, gyakorlatban azért egészen másképpen történnek a dolgok. Nem a gyakorlás teszi a mestert, bár hozzátesz ahhoz, hogy mind a két fél élvezze a hancúrozást.

Bár a legtöbb pár számára kényes téma, fontos, hogy ilyenkor is megfelelő legyen a kommunikáció. Ha nem mondjuk el, hogy mi a jó és mi nem, akkor a másik nem fogja tudni, hogy mit csinál rosszul vagy jól. Ezek rossz szokásokat rögzítenek, amit csak nagyon nehezen lehet orvosolni.

Az alábbiakban arról lesz szó, hogy mit szeretnének a férfiak a nőktől az együttlétek során.

A hálószobai teljesítmény

Amikor a Szeresdmagad.hu minőségi vibrátorai már megtették a dolgukat, akkor jöhet a behatolás, legalábbis gondolhatjuk ezt. Sok esetben azonban teljesen máshogy történnek a dolgok, mint ahogy azt elképzeltük, mert nem beszéljük meg a másikkal. Semmi sem hervasztóbb a férfiak számára, mint amikor a másik fél érdektelenül fekszik a hátán és vár. Fontos, hogy lelkesedjünk, adjunk ki hangokat, vegyük fel a tempót vele.

Az aktus során általában a férfiak dominálnak, ők kezdeményeznek, de ez nem egy kőbe vésett szabály. Nyugodtan megfordíthatjuk a dolgot, hiszen ők is szeretnének néha csak úgy kényeztetve lenni. Nagyon izgató a számukra, ha mi magunk vesszük rá egy kis hancúrozásra és nem ők könyörögnek nekünk.

Nem kell mindig készen állni

Sose gondoljuk azt, hogy a férfiak nem nyúlnak a nőkhöz, ha éppen van pár szál szőr a lábukon, esetleg nem sikerült fürdeni szex előtt. Nem várják el, hogy mindig topon legyünk, hiszen ők sem így élik az életüket. Természetesen az alapvető higiéniára szükség van, de ezek olyan dolgok, amiket minden nap megteszünk a tisztaság érdekében.

Kommunikáljunk megfelelően

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, szeretkezés közben sem. Ez nem a félénkség, sem pedig az udvariasság színtere és ideje. A férfiak szeretik, ha a hölgyek elmondják, mi működik és mi nem, hiszen csak így tudnak ellene tenni. Nem olvasnak a nők gondolataiban, azt tudják nyújtani, amiről tudják, hogy jó.

Főleg, hogy ami valakinél működik, az másnál nem biztos. Amit az ex szeretett, az nem feltétlen vethető be az aktuális párunknál. Amennyiben a férfi jelzi, hogy valami nincsen rendben, ne vegyük sértésnek, hallgassuk meg és változtassunk rajta.

Ők sincsenek mindig hangulatban

Gondolhatnánk, hogy az urak mindig készen állnak egy jó kis hancúrozásra, pedig ők is lehetnek stresszesek, fáradtak, nyúzottak. Amikor egy férfinak nem megy a szex, annak rengeteg oka lehet, de ez nem azt jelenti, hogy nem vágyik a másikra. Szimplán időre és pihenésre van szükségük. Lehet, hogy ilyenkor sokkal jobb egy masszázs, amitől ellazulhat és kikapcsolódhat egy hosszú nap után.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom