Mire kell figyelni a karikagyűrű kiválasztásakor?

A karikagyűrű nem csupán egy fontos kellék az esküvőn, hanem az örök hűség és a szeretet szimbóluma is egyben. Emiatt a nézelődés során rendkívül körültekintőnek kell lenni, fontos, hogy a tökéletes változatra essen a választás. A cikkben eláruljuk, hogy mire kell figyelni a megfelelő darab megtalálásához, minden meghatározó részletre kitérünk.

 

A Schneider Óra-Ékszernél beszerezhető karikagyűrűket a legmagasabb szintű minőség jellemzi, kiváló anyagokból készülnek, időtálló értéket képviselnek. Érdemes megtekinteni a kínálatot.

 

Karikagyűrűt egy életre választunk

 

A karikagyűrű viselésének hagyománya sok-sok évre nyúlik vissza. Karikagyűrűt egy életre választunk, ezért fontos átgondolni néhány szempontot. A karikagyűrűk ára széles skálán mozog, ezért első lépésként mindenképpen azt kell meghatározni, hogy mekkora összeg fordítható ezekre a különleges ékszerekre.

 

További szempont az anyag kiválasztása. A párok többnyire a 14 karátos sárga-, rozé- és fehérarany változatok mellett döntenek. Ezeket precíz megmunkálás jellemzi, és kérhetőek brillkővel, cirkónia kővel vagy akár kő nélkül is.

 

Lényeges a méret is, amely számos tényezőtől függ. Minden esetben körültekintőnek kell lenni a választás során. Fontos, hogy a gyűrű tökéletesen illeszkedjen, ne legyen se túl szoros, se túl laza.

 

Stílust tekintve mindenképpen olyan változat mellett érdemes dönteni, amely hűen tükrözi a pár egyéniségét, amelyet minden nap szívesen viselnek. Ma már rendkívül széles a választék karikagyűrű tekintetében is, ezáltal mindenki egyszerűen megtalálhatja azt a fajtát, amely minden igényét kielégíti, és örömmel tölti el, ha ránéz.

 

Felületi kezelés, gravírozás

 

Az említettek mellett arról is érdemes dönteni, hogy szükség van-e felületi kezelésre. Ma már kérhető különböző változat, például ródiummal, matt vagy fényes felülettel, szálhúzottan vagy gyémántvésetten is.

 

Jó ötletnek bizonyulhat a gravírozás, amely örök emlékül szolgál. A folyamat során a gyűrűbe beleírják a házastárs nevét vagy az esküvő dátumát. Ezzel még egyedibbé tehető az ékszer.

 

Örökre szól

 

Ez az ékszer a házassági ígéret megpecsételésének szimbóluma, az összetartozás jelképe.  A karikagyűrű kör alakja a végtelenséget jelképezi, amely az örök szerelem ígéretét hordozza. Minden egyes nap emlékezteti a pár tagjait a fogadalmaikra és a köztük lévő kötelékre.

 

Ugyanúgy, ahogy a pár választása örökre szól, a gyűrű, az igazi szerelem szimbóluma is örökre készül. Mivel mindenki egy életre választja, fontos átgondolni az említett szempontokat a döntés meghozatala előtt.

 

Néhány szép gyűrű

 

A Schneider Óra-Ékszer kínálatában nemcsak nagynevű, márkás órákat, hanem szép ékszereket is találunk. A karikagyűrű választék is nagyon széles, így az esküvő előtt állóknak mindenképp érdemes megtekinteniük az arany ékszereket: személyesen ezt Sopronban tehetik meg.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Itt úgy alkotják meg az öltönyöd, mintha James Bondnak készítenék

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Wellness és luxus: Fedezd fel Magyarország egyik legexklúzívabb wellness paradicsomát
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom