Close
Modern skandináv vibrálás járja át ezt a stílusos San Franciscó-i villát

Modern skandináv vibrálás járja át ezt a stílusos San Franciscó-i villát

Ha ilyen az étkeződ, nem hiányzik az étterem.

A San Franciscó-i Russian Hillben újult meg csodásan ez a háromszáznégy négyzetméteres otthon, amit Green Streetre kereszteltek el. A JDP Interiors iroda által felújított házban egy harmincas éveiben járó pár lakik, akik szeretik a modern skandináv stílust, és fiatalos, vidám környezetet szerettek volna maguk köré. Az iroda pedig nekilátott.

A házban öt hálószoba található, a terekben szépen érvényesülnek a világos, pasztelles színek és a sötétebb árnyalatok kontrasztjai. A felújításkor az ablakok helyeit is megváltoztatták, így bizonyos szobákból csodálatos a kilátás a Golden Gate hídra és az Alcatraz-szigetre is. A kilátás amúgy nagyban meghatározta az építésziroda által használt színpalettát is: az Alcatraz inspirálta a zöldes, barnás és krémszínű árnyalatokat, amelyeket hatásosan párosítottak össze a sötétebb színekkel.

A konyha és nappali bútorai közül nem egyet kifejezetten a kliens egyedi kérésére készítettek, ilyen a beépített, U alakú étkezősarok és a központi ebédlőasztal is.

Összességében csodálatos harmónia járja át az otthon, ami egyszerre elegáns, izgalmas, meghitt és nagyvonalú. Szép munka.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Bess Friday)

alcatraz | dizájn | alcatraz-sziget | modern | étkező

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram