Close
Modernista álmokból szőtték ezt a bámulatos brazil villát

Modernista álmokból szőtték ezt a bámulatos brazil villát

Teljesen a székünkbe szögezett a Casa Atiabaia.

Charlotte Taylor és Nicholas Préaud álmodta meg ezt az egészen elképesztő házat São Paulo sűrű erdeinek közepére. Álmodták, ugyanis a következő képek ultrarealisztikus renderek egy elképzelt házról az Atibaia folyó mentén – mi nem is tudjuk igazán kiszúrni a digitális ujjlenyomatokat a munkán, annyira élethűek lettek a látványtervek.

A 3D-mágusok a Casa de Vidro, vagy Glass House nevű villát vették alapul, amely egy 1951-ben épült brazil ház, melyet Lina Bo Bardi építész tervezett magának és férjének, az íróként és kurátorként működő Pietro Maria Bardinak. Az elképzelt villa a brazil modernizmus hozsánnája: beton és üveg csodás játéka, amorf alakzatokban a természettel vegyülő épített terek, légiesség hihetetlenül stílusosan.

Reméljük, megépül egyszer!

Ez is érdekelhet:

(Via: Dezeen

dizájn | casa atibaia | beton | ultrarealisztikus | brazil

FOLYTASD EZZEL

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Ha így megy tovább, sokan fognak utcára kerülni: elképesztően drágultak az albérletárak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom