Close
Kalifornia után Franciaországot aggatja a férfira Mr. Porter

Kalifornia után Franciaországot aggatja a férfira Mr. Porter

A tavaly rendkívül sikeres Made In California kapszulakollekció után újabb exkluzív sorozattal jelentkezik kedvenc online gardróbszekrényünk, a Mr. Porter, méghozzá a francia kultúra és életstílus ihlette Vive Le France fantázianevű összeállítással.

Az itt-ott a nyolcvanas éveket visszaszivárogtató szettben tizennégy francia férfiruha-márka, köztük a Maison Kitsuné, az AMI és a Lacoste felel a négy különböző témát (Savoir-Faire, Parisian Street, Nouvelle Vague, Bleu de Travail) lefedő kollekcióért.

Korábban többek között olyan izgalmas és inspiráló sorozatok pattantak már ki a Mr. Porter fejéből, mint A Kingsman: A titkos szolgálat című filmhez készült tökéletes gentlemen-gardrób kémeknek, vagy maradva ezen a vonalon, a színész Cillian Murphyvel bemutatott tavaszi kollekció.

A nagynevű márkák termékeiből készült szelekció az elegáns és a könnyedebb francia világot álmodja meg, ismét a Mr. Porter saját értelmezése szerint. A 147 darabot tartalmazó kollekcióban a pulcsik, kabátok, nadrágok és ingek mellé természetesen cipőket és egyéb kiegészítőket is beválogattak a kurátorok.

Az új sorozat megjelenésével egyidejűleg a Mr. Porter újabb francia márkákat is kínál, egészen pontosan a Maison Labichet, a De Bonne Facturet, a Husbandset és a Le Mont Saint Michelt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: heygents.com)

kiegészítő | Vive le France | Mr. Porter | divat | cipő

FOLYTASD EZZEL

Váratlan lépést tett hazánk legkedveltebb szemüvegmárkája

Egy Common Projects vagy Grenson sneakerrel az éjszakai és az üzleti világban is stílusosat villanthatunk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom