Close
Kalifornia után Franciaországot aggatja a férfira Mr. Porter

Kalifornia után Franciaországot aggatja a férfira Mr. Porter

A tavaly rendkívül sikeres Made In California kapszulakollekció után újabb exkluzív sorozattal jelentkezik kedvenc online gardróbszekrényünk, a Mr. Porter, méghozzá a francia kultúra és életstílus ihlette Vive Le France fantázianevű összeállítással.

Az itt-ott a nyolcvanas éveket visszaszivárogtató szettben tizennégy francia férfiruha-márka, köztük a Maison Kitsuné, az AMI és a Lacoste felel a négy különböző témát (Savoir-Faire, Parisian Street, Nouvelle Vague, Bleu de Travail) lefedő kollekcióért.

Korábban többek között olyan izgalmas és inspiráló sorozatok pattantak már ki a Mr. Porter fejéből, mint A Kingsman: A titkos szolgálat című filmhez készült tökéletes gentlemen-gardrób kémeknek, vagy maradva ezen a vonalon, a színész Cillian Murphyvel bemutatott tavaszi kollekció.

A nagynevű márkák termékeiből készült szelekció az elegáns és a könnyedebb francia világot álmodja meg, ismét a Mr. Porter saját értelmezése szerint. A 147 darabot tartalmazó kollekcióban a pulcsik, kabátok, nadrágok és ingek mellé természetesen cipőket és egyéb kiegészítőket is beválogattak a kurátorok.

Az új sorozat megjelenésével egyidejűleg a Mr. Porter újabb francia márkákat is kínál, egészen pontosan a Maison Labichet, a De Bonne Facturet, a Husbandset és a Le Mont Saint Michelt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: heygents.com)

Mr. Porter | férfidivat | divat | cipő | Vive le France

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram