Close
Kalifornia után Franciaországot aggatja a férfira Mr. Porter

Kalifornia után Franciaországot aggatja a férfira Mr. Porter

A tavaly rendkívül sikeres Made In California kapszulakollekció után újabb exkluzív sorozattal jelentkezik kedvenc online gardróbszekrényünk, a Mr. Porter, méghozzá a francia kultúra és életstílus ihlette Vive Le France fantázianevű összeállítással.

Az itt-ott a nyolcvanas éveket visszaszivárogtató szettben tizennégy francia férfiruha-márka, köztük a Maison Kitsuné, az AMI és a Lacoste felel a négy különböző témát (Savoir-Faire, Parisian Street, Nouvelle Vague, Bleu de Travail) lefedő kollekcióért.

Korábban többek között olyan izgalmas és inspiráló sorozatok pattantak már ki a Mr. Porter fejéből, mint A Kingsman: A titkos szolgálat című filmhez készült tökéletes gentlemen-gardrób kémeknek, vagy maradva ezen a vonalon, a színész Cillian Murphyvel bemutatott tavaszi kollekció.

A nagynevű márkák termékeiből készült szelekció az elegáns és a könnyedebb francia világot álmodja meg, ismét a Mr. Porter saját értelmezése szerint. A 147 darabot tartalmazó kollekcióban a pulcsik, kabátok, nadrágok és ingek mellé természetesen cipőket és egyéb kiegészítőket is beválogattak a kurátorok.

Az új sorozat megjelenésével egyidejűleg a Mr. Porter újabb francia márkákat is kínál, egészen pontosan a Maison Labichet, a De Bonne Facturet, a Husbandset és a Le Mont Saint Michelt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: heygents.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom