Munkaeszközök, amik jó, ha kéznél vannak otthon

Sokan vannak, akik előszeretettel szerelnek, barkácsolnak vagy kertészkednek otthon, mert ezek a tevékenységek kedves hobbik számukra. Ahhoz azonban, hogy a különböző feladatokat hatékonyan meg tudják csinálni, nélkülözhetetlenek az ehhez szükséges munkaeszközök.

 

Ha például egy kerti munka elvégzéséről van szó, akkor a kerti szerszámokat meg kell élezni, mielőtt használatra kerülnek. Vagy ha méretre kell vágni a faanyagokat, akkor érdemes előtte megjelölni a vágás helyét, mely munkára egy ácsceruza a legalkalmasabb eszköz.

 

Szerencsére ezeknek a beszerzése nagyon egyszerű, csak annyit kell tennünk, hogy körülnézünk az Elefántszerszám.hu Webáruház barkácseszközök menüpontjában és kiválasztjuk azokat, amikre szükségünk van.

 

Melyek azok a munkaeszközök, amiket mindenképp érdemes beszereznünk, és mit érdemes tudni róluk? Most eláruljuk!

 

Ácsceruza

 

Az ácsceruza lényegében nem más, mint egy speciális kialakítású ceruza, amit jellemzően ácsok, illetve más szakemberek szoktak használni a munkájukhoz. A különleges kialakításnak köszönhetően nagyon praktikusan használható és tartós is, így hosszú távon is ki tudja szolgálni az igényeket.

 

Lapos és hosszúkás formájának hála nem tud legurulni a munkapultról vagy a munkaasztalról, könnyen elfér a zsebünkben vagy a szerszámtartóban és kézben is kényelmesen, stabilan lehet tartani. Remekül használható faanyagok, például deszkák, rétegelt lemezek és forgácslapok jelölésére, a szabás vonalainak megrajzolására.

 

Kerti szerszám élező

 

A kerti szerszám élező egy olyan szerszám, melynek segítségével könnyen és biztonságosan meg tudjuk élezni a kertben használt eszközeinket, például metszőollókat, kapákat, ásókat vagy fűrészeket.

 

Csigás csörlő

 

A csigás csörlő egy mechanikus eszköz, amelyet abból a célból terveztek, hogy a nehezebb tárgyak mozgatása könnyebb, egyszerűbb legyen. A csörlő a dob köré tekert kötél vagy kábel mozgatásával működik, amit egy forgókar, esetleg elektromos motor hajt. A használata lehetővé teszi, hogy kisebb erőfeszítéssel is fel tudjunk emelni nagy súlyokat.

 

Fenőkő

 

A fenőkő tulajdonképpen egy mesterséges vagy természetes kő, aminek a segítségével meg tudjuk fenni a különböző késeket, metszőollókat, egyéb vágószerszámokat.

 

Különböző szemcseméretű lehet, ez a tulajdonság határozza meg azt, hogy mennyire lesz finom, precíz az élezés. A durvább szemcséjű kövekkel kevésbé precíz élezést tudunk elérni, míg a finomabb szemcséjűek lehetővé teszi az élek polírozását, finomítását.

 

Ezek tehát azok a munkaeszközök, amik jó, ha kéznél vannak otthon, mert gyakran szükség lehet a használatukra. Például, amikor faanyagokat szeretnénk megjelölni, esetleg vágni, amikor ollókat és más vágószerszámokat akarunk élezni vagy nehéz tárgyakat szeretnénk mozgatni.

 

Az Elefántszerszám.hu Webáruház a szerszámok széles választékát kínálja és többek között a fent említett termékek beszerzésére is lehetőséget ad.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Itt úgy alkotják meg az öltönyöd, mintha James Bondnak készítenék

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Wellness és luxus: Fedezd fel Magyarország egyik legexklúzívabb wellness paradicsomát
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom