Mutatunk egy videót, ami segít lélekben kicsit ráhangolódni a télre

Még messze vannak a hideg hónapok, de már készülünk.

Egy zord, hegyvidéki táj fotó- és videószempontból általában sokkal izgalmasabb, mint mondjuk egy trópusi sziget, hiszen télen, vagy legalábbis tél környékén jóval intimebb a viszonyba kerülhetünk a természettel. Ugyan kevesebb szín festi meg a tájat és ingerből sem éri annyi az embert, sokkal jobban érezhetjük viszont a jelenlétünket a természetben. Ezt vallja ennek a videónak a készítője is, aki hosszú hónapokat töltött el a világ északi felének szigetein. A végeredmény néhol filmbe illő, néhol hátborzongató lett.

Ez is érdekelhet:

Amikor már azt hittük, nem lehet újat mutatni Izlandról, akkor jön ez a videó

A misztikus videóban egyik pillanatban a tenger hullámai csapdossák a partokat, a másikban a naplemente nyugtatja a szemünket, a harmadikban meg szinte halljuk a vízesés robaját. 

(Fotó: Unsplash)

video | | észak | tél | látvány

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom