Close
Mutatunk egy videót, ami segít lélekben kicsit ráhangolódni a télre

Mutatunk egy videót, ami segít lélekben kicsit ráhangolódni a télre

Még messze vannak a hideg hónapok, de már készülünk.

Egy zord, hegyvidéki táj fotó- és videószempontból általában sokkal izgalmasabb, mint mondjuk egy trópusi sziget, hiszen télen, vagy legalábbis tél környékén jóval intimebb a viszonyba kerülhetünk a természettel. Ugyan kevesebb szín festi meg a tájat és ingerből sem éri annyi az embert, sokkal jobban érezhetjük viszont a jelenlétünket a természetben. Ezt vallja ennek a videónak a készítője is, aki hosszú hónapokat töltött el a világ északi felének szigetein. A végeredmény néhol filmbe illő, néhol hátborzongató lett.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom