Close
Mutatunk egy videót, ami segít lélekben kicsit ráhangolódni a télre

Mutatunk egy videót, ami segít lélekben kicsit ráhangolódni a télre

Még messze vannak a hideg hónapok, de már készülünk.

Egy zord, hegyvidéki táj fotó- és videószempontból általában sokkal izgalmasabb, mint mondjuk egy trópusi sziget, hiszen télen, vagy legalábbis tél környékén jóval intimebb a viszonyba kerülhetünk a természettel. Ugyan kevesebb szín festi meg a tájat és ingerből sem éri annyi az embert, sokkal jobban érezhetjük viszont a jelenlétünket a természetben. Ezt vallja ennek a videónak a készítője is, aki hosszú hónapokat töltött el a világ északi felének szigetein. A végeredmény néhol filmbe illő, néhol hátborzongató lett.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

észak | látvány | hideg | tél | video

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom