Close
Aki imádja a műtárgyakat, annak május végén lesz tökéletes napja

Aki imádja a műtárgyakat, annak május végén lesz tökéletes napja

Annyi a program a Műtárgyak Éjszakáján, hogy alig győzzük felsorolni. 

Egy május 30. és június 1. közötti háromnapos rendezvényről van szó: Budapest ötven helyszínén több mint száz eseményből lehet válogatni, ha odavagyunk a műtárgyakért.

És akkor a programok: be lehet nézni a múzeumok, műtermek, galériák és aukciósházak színfalai mögé,  különféle előadásokon számtalan izgalmas témáról hallhatunk érdekességeket a szakma kiválóságaitól a porcelánoktól a műtárgyhamisítványok természettudományos vizsgálatáig. Szétnézhetünk raktárakban, restaurátor- és műtárgykészítő műhelyekben, továbbá workshopokon a kalapkészítés, az ötvösművesség és a Herendi porcelánformázás praktikáit is kipróbálhatjuk.

Szerveznek még tematikus sétákat, ellátogathatunk műtermekbe, ahol betekinthetünk a művészi alkotófolyamatokba. A becsüsórákon a műtárgyak vizsgálatához szükséges gyakorlati tudást sajátíthatjuk el, amelyet az árveréseken rögtön ki is próbálhatunk, hogy a filmvetítésről, valamint a kellemes esti művészeti sétáról ne is szóljunk.

Jól hangzik, ugye? További részletekért, és jegyekért errefelé érdemes nézelődni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

aukciós ház | műtárgyak éjszakája | antik | műterem | műtárgy

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom