Close
Így akarja Rafael Nadal meghódítani a Földközi-tengert

Így akarja Rafael Nadal meghódítani a Földközi-tengert

Rafael Nadal és a milliárdos Richard Milles összefogtak és egy új szállodamárkát hoztak létre, amivel meghódítanák a Földközi-tengert.

A világhírű teniszcsillag, Rafael Nadal a Meliával közösen alapította Zel nevű szállodamárkáját, melynek hoteljei mediterrán hangulatot árasztanak majd.

Nadal úgy nyilatkozott: spanyolként, mallorcaiként és világutazóként régóta dédelgetett álma egy szállodai márka létrehozása, a Zel pedig hűen tükrözi majd a Földközi-tengerhez fűződő viszonyát és az élet iránti rajongását is.

Az első Zel szálloda 2023-ban debütál Mallorcán, ezután pedig a Földközi-tenger partján több hotelt is tervez nyitni, de

terjeszkednének Európa több országába, a Közel-Keletre, Ázsiába és Amerikába is.

A Zel szállodákhoz tartozó éttermek ünneplik a mediterrán életmódot, az ízletes helyi konyhát és a régió építészetét is, de otthonosságot is sugároznak. Az első hotelben wellness-szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a vendégek, hogy testben és lélekben is megfiatalodhassanak. Csoportos és személyi edzések is várnak rájuk, az pedig egyelőre titok, hogy Nadal is felbukkan-e ezeken.

A hotel úgynevezett pop-up sarkában helyi kézműves termékeket lehet majd kóstolni és megvásárolni a Zel helyi partnereitől.

(Forrás: RobbReport, fotók: Meliá Hotels International)

szálloda | szállodalánc | nadal | hotel

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram