Close
Ezzel a luxusjachttal lepte meg magát Rafael Nadal

Ezzel a luxusjachttal lepte meg magát Rafael Nadal

Néhány héttel korábban még arról szóltak a hírek, hogy a spanyol teniszcsillag Beethoven nevű jachtja eladósorba került. Azóta az is kiderült, hogy Rafa nem marad hajó nélkül. Máris mutatjuk, mit rendelt magának jövő nyárra.

A világranglista második helyén álló teniszező a Sunreef Yachts újdonságát, a 80 Sunreef Power katamaránt nézte ki magának. A lengyel hajógyártó vállalat már több mint száz jachtot épített fennállása során, újabban pedig a legapróbb részletekig testreszabható, luxuskategóriás katamaránokra álltak rá. A Nadal által megrendelt modell legelső példányát idén szeptemberben mutatják majd be a Cannes Yachting fesztiválon.

A képeket elnézve kijelenthetjük, hogy Nadalnak nemcsak a tenisze, hanem az ízlése is eléggé rendben van. A 80 Sunreef Power katamarán majdnem ugyanolyan lenyűgöző, mint a spanyol sztár karrierje.

A jachton mindent úgy alakítanak ki, ahogyan a megrendelő – jelen esetben Rafa – kéri, ezért garantáltan nem lesz belőle két egyforma. A főfedélzet elrendezését is lehet variálni, az ülőhelyeket, az étkezőt, a kültéri és beltéri helyiségeket, a bárt, a pezsgőfürdőt és az amerikai konyhát is. A hajóhoz természetesen tartozik egy garázs is, ahol a kisebb vízi járgányokat és játékokat lehet tárolni.

A jacht alapjáraton két 575 lóerős motorral érkezik, de kérhető 1200 lóerősekkel is. Tekintve, hogy Nadal eddig nagyjából 180 millió dollárt bírt összeütögetni, igen valószínű, hogy az erősebb meghajtással szerelt hajót kérte magának.

A páratlan katamarán fedélzetén négy vendégkabin található (plusz két kabin a legénység számára), ezért összesen tizenkét barát tud kényelmesen éjszakázni a jachton. Persze egyik sem hasonlítható a tulajdonosi hálóhoz, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a tengerre, és a tetőablaknak hála még napozni is lehet.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Sunreef Yachts)

sunreef yachts | teniszező | katamarán | rafa | jacht

FOLYTASD EZZEL

Eredeti áruk töredékéért lehet szó szerint viharvert szuperjachtokhoz jutni

A Peugeot, ami drágább volt, mint egy Jaguar

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom