Close
Extravagáns festményekkel lep meg minket Budapest egyik legjobb hotele

Extravagáns festményekkel lep meg minket Budapest egyik legjobb hotele

Nagy Boglárka kiállításával debütál az Art Corner, a Leo Bistro és a Hotel Clark közös művészeti programsorozata.

A Lánchíd budai hídfőjénél magasodó Hotel Clark és az épület földszintjén található Leo Bistro a kortárs képzőművészet rajongóit szólítja meg első közös programsorozatával, az Art Cornerrel. A hosszútávra tervezett koproduckió első állomása Nagy Boglárka festőművész Bon Voyage! című kiállítása, amelyet szeptember 30. és november 30. között tekinthet meg a közönség a Hotel Clark lobbijában. A tárlat stílusosan pezsgős koccintással, Leo konyháján készült finom falatokkal és persze a művésznő bemutatójával debütált szeptember 29-én este.

“A pihenés, utazás, gasztronómia és művészet szerintünk mind-mind egy tőről fakadnak, és hozzájárulnak a testi-lelki megújuláshoz, még ha az csak egy adott órára vagy egy hosszú hétvégére vonatkozik is. Ez adta az alapötletet ahhoz, hogy összefogjunk, és közös művészeti produkciót hozzunk, szó szerint, tető alá – mesélik a szervezők. – Nagy Boglárka művészi ars poeticája és kifejezetten az utazásról szóló sorozata megalkuvás nélkül simult bele ebbe az elképzelésünkbe.”

A Vészabó Noémi festőművész és író által megnyitott kiállítás valóban tökéletes összhangban van szálloda dizájnorientált miliőjével és a Leo Bistróban felszolgált ételekkel, italokkal. A utazás tematika a kiállított képeken három részre tagolódik: Japán és Távol-Kelet egzotikus kultúrájából mutat néhány ragyogó, lírai színfoltot, majd a Közel-Kelet narancsszínben izzó sivatagjainak tiszta transzcendenciáját és míves kalligráfiáját érintve érkezik meg Dél-Európa dolce vita életérzésébe és a Riviéra ragyogó azúrkékjei közé.

Nagy Boglárka most bemutatott minden munkáját az eddigiekhez hasonlóan ugyanúgy a fény dominálja, a tiszta égbolt határtalan tere, képeit szabadság és életigenlés jellemzi, még bravúrosabb technikával festve, mint amit korábban tőle láthattunk.

A kiállítás megnyitóján a festményeken, a Bortársaság jóvoltából biztosított Piper Heidsieck pezsgőn, a Leo Bistro ízletes falatkáin, koktélkreációin túl az esemény szervezői több partnerrel is együttdolgoztak a a sikeresség érdekében. A művésznő kifinomultan elegáns ruháját Varga Viktória tervezte, a Hotel Clark board roomjában pedig a Breitling luxus óramárka tartott bemutatót a legújabb kollekciójáról.

FOLYTASD EZZEL
Újabb várost hódítottak meg a monumentális tetovált márványszobrok
„Ami stabilan az enyém, az én magam vagyok” – Lakatos Márk-portré
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom