Close
Nagyjából két év múlva Miamiban találjuk majd az USA legmenőbb toronyházát

Nagyjából két év múlva Miamiban találjuk majd az USA legmenőbb toronyházát

Az Aston Martin nem csupán a luxusjárgányaival ostromolja a csúcsot.

Miami belvárosában egy építészcéggel közösen húz fel egy nem akármilyen toronyházat a brit autómárka. A 250 méter magas felhőkarcoló már önmagában impozáns látványt nyújt majd és akkor még nem beszéltünk az épületet körbeölelő környezetről, valamint a magasból látható elképesztő panorámáról.

Az USA legkeresettebb ingatlanának számító 66 emeletes luxustársasházat a G&G Business Developments nevű céggel együtt álmodta meg az autómárka és ugyan csak 2022-ben kaphatják meg az első tulajdonosok a kulcsokat,

a lakásoknak több mint a fele elkelt már.

Változó méretben kínálják a csodás otthonokat: a legkisebbek 65, a legnagyobbak 1765 négyzetméteresek. Ebből könnyedén kikövetkeztethető, hogy az árak is ennek megfelelően alakulnak: a legolcsóbb lakás 750 ezer dollárba kerül, a legdrágább 50 millióba. Az apartmanok az egy hálószobástól az ötszobásig húzódnak, de kialakítanak hét penthouse-t is  a 63. és a 65. emelet között, melyekhez privát medence tartozik.

A gondosan megtervezett, stílusos lakosztályokat kizárólag prémium minőségű okoseszközökkel és bútorokkal szerelik fel és a márka védjegyeit is elhelyezik a lakások vagy a recepció egyes pontjain.

Összesen 391 lakást rendeznek be a jachtkikötővel rendelkező toronyházban,

az ajánlat szerint művészeti galéria, konferenciatermek, játszóház, fitnesz és spa lounge, szépségszalon, barbershop, két mozi, tetőtéri medence és bár, valamint étterem is helyet kap majd a lenyűgöző luxustoronyban.

Hamarosan tehát a 300 Biscayne Boulevard Way, Miami lesz az Államok egyik legmenőbb címe.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: astonmartinresidences.com)

Close