Close
Nagyjából két év múlva Miamiban találjuk majd az USA legmenőbb toronyházát

Nagyjából két év múlva Miamiban találjuk majd az USA legmenőbb toronyházát

Az Aston Martin nem csupán a luxusautóival ostromolja a csúcsot.

Miami belvárosában egy építészcéggel közösen húz fel egy nem akármilyen toronyházat a brit autómárka. A 250 méter magas felhőkarcoló önmagában impozáns látványt nyújt majd, és akkor még nem beszéltünk az épületet körbeölelő környezetről, valamint a magasból látható elképesztő panorámáról.

Az USA legkeresettebb ingatlanának számító hatvanhat emeletes luxustársasházat a G&G Business Developments nevű céggel együtt álmodta meg az autómárka, és ugyan csak 2022-ben kaphatják meg az első tulajdonosok a kulcsokat,

a lakásoknak több mint fele elkelt már.

Változó méretben kínálják a csodás otthonokat: a legkisebbek 65, a legnagyobbak 1765 négyzetméteresek. Ebből könnyedén következtethető, hogy az árak is ennek megfelelően alakulnak: a legolcsóbb lakás 750 ezer dollárba kerül, a legdrágább ötvenmillióba. Az apartmanok az egy hálószobástól az ötszobásig húzódnak, de kialakítanak hét penthouse-t is  a hatvanharmadik és a hatvanötödik emelet között, melyekhez privát medence tartozik.

A gondosan megtervezett, stílusos lakosztályokat kizárólag prémium minőségű okoseszközökkel és bútorokkal szerelik fel, és a márka védjegyeit is elhelyezik a lakások vagy a recepció egyes pontjain.

Összesen 391 lakást rendeznek be a jachtkikötővel rendelkező toronyházban,

az ajánlat szerint művészeti galéria, konferenciatermek, játszóház, fitnesz és spa lounge, szépségszalon, barbershop, két mozi, tetőtéri medence és bár, valamint étterem is helyet kap majd a lenyűgöző luxustoronyban.

Hamarosan tehát a 300 Biscayne Boulevard Way, Miami lesz az Államok egyik legmenőbb címe.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: astonmartinresidences.com)

luxus | usa | miami | prémium | lakás

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram