Close
Nagyjából két év múlva Miamiban találjuk majd az USA legmenőbb toronyházát

Nagyjából két év múlva Miamiban találjuk majd az USA legmenőbb toronyházát

Az Aston Martin nem csupán a luxusautóival ostromolja a csúcsot.

Miami belvárosában egy építészcéggel közösen húz fel egy nem akármilyen toronyházat a brit autómárka. A 250 méter magas felhőkarcoló önmagában impozáns látványt nyújt majd, és akkor még nem beszéltünk az épületet körbeölelő környezetről, valamint a magasból látható elképesztő panorámáról.

Az USA legkeresettebb ingatlanának számító hatvanhat emeletes luxustársasházat a G&G Business Developments nevű céggel együtt álmodta meg az autómárka, és ugyan csak 2022-ben kaphatják meg az első tulajdonosok a kulcsokat,

a lakásoknak több mint fele elkelt már.

Változó méretben kínálják a csodás otthonokat: a legkisebbek 65, a legnagyobbak 1765 négyzetméteresek. Ebből könnyedén következtethető, hogy az árak is ennek megfelelően alakulnak: a legolcsóbb lakás 750 ezer dollárba kerül, a legdrágább ötvenmillióba. Az apartmanok az egy hálószobástól az ötszobásig húzódnak, de kialakítanak hét penthouse-t is  a hatvanharmadik és a hatvanötödik emelet között, melyekhez privát medence tartozik.

A gondosan megtervezett, stílusos lakosztályokat kizárólag prémium minőségű okoseszközökkel és bútorokkal szerelik fel, és a márka védjegyeit is elhelyezik a lakások vagy a recepció egyes pontjain.

Összesen 391 lakást rendeznek be a jachtkikötővel rendelkező toronyházban,

az ajánlat szerint művészeti galéria, konferenciatermek, játszóház, fitnesz és spa lounge, szépségszalon, barbershop, két mozi, tetőtéri medence és bár, valamint étterem is helyet kap majd a lenyűgöző luxustoronyban.

Hamarosan tehát a 300 Biscayne Boulevard Way, Miami lesz az Államok egyik legmenőbb címe.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: astonmartinresidences.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom