Close
Az Aston Martin dizájncsapata az autók mellé ilyen elképesztő garázsokat is tervez

Az Aston Martin dizájncsapata az autók mellé ilyen elképesztő garázsokat is tervez

Egy gyönyörű autó épp olyan, mint egy valódi műalkotás: megérdemli, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, ne pedig egy lepukkant garázsban tartsák elzárva.

Az Aston Martin is úgy gondolja, az általuk gyártott autócsodák megérdemlik, hogy saját lakosztályuk legyen. Éppen ezért terveznek elképesztően látványos garázsokat a szerencsés autótulajdonosok számára, akik szeretnék a lehető legjobb helyen tárolni négykerekű műalkotásukat.

A legendás brit márka speciális részlege, a Q by Aston Martin az ügyfelekkel együttműködve vállalja, hogy az egyedi igényeknek megfelelő, ultraluxus garázsokat, vagyis inkább kiállítótereket, avagy komplett lakrészeket tervez.

Ennek érdekében a dizájncsapat világhírű építészekkel működik együtt. A végeredmény? Bond-főgonoszhoz méltó, aprólékosan kidolgozott búvóhelyek páratlan autók számára.

Ez a dizájncsapat egyébként már korábban is bizonyította, hogy nemcsak autók, hanem bizony épületek tervezéséhez is ért. Ők feleltek például a Miamiban található, 66 emeletes Aston Martin Residences belső tereinek kialakításáért, valamint szerte a világban számos márkakereskedést is ők álmodtak meg.

Igény esetén egy komplett házat is felhúznak a megrendelőnek, amelynek a fókuszpontjában természetesen az adott autó áll majd. Az eddig elkészült látványtervek elég meggyőzőnek tűnnek a klasszikus DB5-tel és a csúcstechnológiát képviselő Valhalla modellel, amelyet egy földalatti, futurisztikus hangulatú, kör alakú térben képzeltek el.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Aston Martin)

garázs | autó | Q by Aston Martin | dizájn | műalkotás

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Szörfdeszkával és széles mosollyal érkezik a BMW egyedi e-robogója

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom