Close
Az Aston Martin dizájncsapata az autók mellé ilyen elképesztő garázsokat is tervez

Az Aston Martin dizájncsapata az autók mellé ilyen elképesztő garázsokat is tervez

Egy gyönyörű autó épp olyan, mint egy valódi műalkotás: megérdemli, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, ne pedig egy lepukkant garázsban tartsák elzárva.

Az Aston Martin is úgy gondolja, az általuk gyártott autócsodák megérdemlik, hogy saját lakosztályuk legyen. Éppen ezért terveznek elképesztően látványos garázsokat a szerencsés autótulajdonosok számára, akik szeretnék a lehető legjobb helyen tárolni négykerekű műalkotásukat.

A legendás brit márka speciális részlege, a Q by Aston Martin az ügyfelekkel együttműködve vállalja, hogy az egyedi igényeknek megfelelő, ultraluxus garázsokat, vagyis inkább kiállítótereket, avagy komplett lakrészeket tervez.

Ennek érdekében a dizájncsapat világhírű építészekkel működik együtt. A végeredmény? Bond-főgonoszhoz méltó, aprólékosan kidolgozott búvóhelyek páratlan autók számára.

Ez a dizájncsapat egyébként már korábban is bizonyította, hogy nemcsak autók, hanem bizony épületek tervezéséhez is ért. Ők feleltek például a Miamiban található, 66 emeletes Aston Martin Residences belső tereinek kialakításáért, valamint szerte a világban számos márkakereskedést is ők álmodtak meg.

Igény esetén egy komplett házat is felhúznak a megrendelőnek, amelynek a fókuszpontjában természetesen az adott autó áll majd. Az eddig elkészült látványtervek elég meggyőzőnek tűnnek a klasszikus DB5-tel és a csúcstechnológiát képviselő Valhalla modellel, amelyet egy földalatti, futurisztikus hangulatú, kör alakú térben képzeltek el.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Aston Martin)

dizájn | műalkotás | Q by Aston Martin | dizájncsapat | aston martin

FOLYTASD EZZEL

Nincs idő meghalni, de ezeket az autókat megszerezheted

Üveggömbbe zárták a Peugeot nemrég bemutatott fastbackjét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom