Close
Az Aston Martin dizájncsapata az autók mellé ilyen elképesztő garázsokat is tervez

Az Aston Martin dizájncsapata az autók mellé ilyen elképesztő garázsokat is tervez

Egy gyönyörű autó épp olyan, mint egy valódi műalkotás: megérdemli, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, ne pedig egy lepukkant garázsban tartsák elzárva.

Az Aston Martin is úgy gondolja, az általuk gyártott autócsodák megérdemlik, hogy saját lakosztályuk legyen. Éppen ezért terveznek elképesztően látványos garázsokat a szerencsés autótulajdonosok számára, akik szeretnék a lehető legjobb helyen tárolni négykerekű műalkotásukat.

A legendás brit márka speciális részlege, a Q by Aston Martin az ügyfelekkel együttműködve vállalja, hogy az egyedi igényeknek megfelelő, ultraluxus garázsokat, vagyis inkább kiállítótereket, avagy komplett lakrészeket tervez.

Ennek érdekében a dizájncsapat világhírű építészekkel működik együtt. A végeredmény? Bond-főgonoszhoz méltó, aprólékosan kidolgozott búvóhelyek páratlan autók számára.

Ez a dizájncsapat egyébként már korábban is bizonyította, hogy nemcsak autók, hanem bizony épületek tervezéséhez is ért. Ők feleltek például a Miamiban található, 66 emeletes Aston Martin Residences belső tereinek kialakításáért, valamint szerte a világban számos márkakereskedést is ők álmodtak meg.

Igény esetén egy komplett házat is felhúznak a megrendelőnek, amelynek a fókuszpontjában természetesen az adott autó áll majd. Az eddig elkészült látványtervek elég meggyőzőnek tűnnek a klasszikus DB5-tel és a csúcstechnológiát képviselő Valhalla modellel, amelyet egy földalatti, futurisztikus hangulatú, kör alakú térben képzeltek el.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Aston Martin)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom