Close
Nagyon pozitív ok miatt cseréli le az ikonikus krokodilt a Lacoste

Nagyon pozitív ok miatt cseréli le az ikonikus krokodilt a Lacoste

Szimpatikus üzenetet közvetít a kultikus francia brand.

Veszélyeztetett állatfajok kapnak helyet a Lacoste egy limitált kiadású kollekciójában, így krokodil helyett szumátrai tigrisek, saolák, jávai rinocéroszok, kaliforniai kondorok és egyéb, kihalás szélén lévő állatfajok tűnnek fel a klasszikus Lacoste-pólókon.

Mindegyik verzióból pontosan annyi darab készült el, ahány egyed még életben van az adott fajból. Ez a szám a szumátrai tigris esetében például 350, míg a kondorkeselyű esetében 231. Összesen 1775 ilyen különleges póló kerül forgalomba, megvásárolni pedig a márka honlapján lehet őket. A vásárlással olyan szervezeteket támogathatunk, amelyek a veszélyeztetett fajtákkihalása ellen küzdenek.

Nemes gesztus, sok ilyen kellene még!

Ez is érdekelhet:

Hogyan csavarog lakóautóval egy magyar két hónapig Amerikában? Hát így! – Roadster

Hány, de hány amerikai dalszövegből vagy filmből ismerjük azt a képsort, amikor a főszereplő az addigi életét maga mögött hagyva összepakolja a holmiját, becuccol egy frissen vásárolt lakóautóba, majd a gázpedált tövig nyomva átadja magát a szabadság érzésének. Ezt csinálta meg egy honfitársunk az elmúlt nyáron, bebizonyítva, hogy egy ilyen, életre szóló kalandot Magyarországról indulva sem lehetetlen összehozni.

Close