Close
A távoli kultúrák és a sivatag világába repít a Nanushka új kollekciója

A távoli kultúrák és a sivatag világába repít a Nanushka új kollekciója

Totem nevet viseli a Sándor Szandrához köthető Nanushka tavaszi-nyári kollekciója, amely ezúttal a távoli kultúrák szakrális világából merített ihletet.

A világszinten is egyre markánsabb divatmárka 2019-es darabjait ősszel már láthatta a nagyközönség a New York Fashion Weeken.

A bemutatón komoly sikert aratott ruhákon megjelentek a görög mitológia és a vadnyugat kifinomultabb hatásai mellett az ókori Egyiptom szimbólumrendszerének ismert jelképei is, összhangot teremtve a hagyományokkal és az évszázadok szokásaival.

A színeket illetően a natúr föld nyers árnyalatai és a sivatag végtelensége köszön vissza a természetesnek és letisztultnak mondható kollekcióban.

Itt-ott felfedezhetünk még mályva, rózsabimbó, égetett narancs, kék és zöld árnyalatokat, a tiszta megjelenésű szettek anyagait pedig vegán bőr, pamut, len és szatén dominálja.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Nanushka)

tavasz-nyár | nanushka | kollekció | szakrális | letisztult

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram