Close
A távoli kultúrák és a sivatag világába repít a Nanushka új kollekciója

A távoli kultúrák és a sivatag világába repít a Nanushka új kollekciója

Totem nevet viseli a Sándor Szandrához köthető Nanushka tavaszi-nyári kollekciója, amely ezúttal a távoli kultúrák szakrális világából merített ihletet.

A világszinten is egyre markánsabb divatmárka 2019-es darabjait ősszel már láthatta a nagyközönség a New York Fashion Weeken.

A bemutatón komoly sikert aratott ruhákon megjelentek a görög mitológia és a vadnyugat kifinomultabb hatásai mellett az ókori Egyiptom szimbólumrendszerének ismert jelképei is, összhangot teremtve a hagyományokkal és az évszázadok szokásaival.

A színeket illetően a natúr föld nyers árnyalatai és a sivatag végtelensége köszön vissza a természetesnek és letisztultnak mondható kollekcióban.

Itt-ott felfedezhetünk még mályva, rózsabimbó, égetett narancs, kék és zöld árnyalatokat, a tiszta megjelenésű szettek anyagait pedig vegán bőr, pamut, len és szatén dominálja.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Nanushka)

szakrális | nanushka | divat | tavasz-nyár | Egyiptom

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram