Close
Ne másold mások fotóit, mert nagyon kínos vagy!

Ne másold mások fotóit, mert nagyon kínos vagy!

Ugye tudod, milyen fotókról van szó?

Az új-zélandi turisztikai hivatal friss kampányában azokat állítja célkeresztbe, akik elkészítik az egymilliomodik ugyanolyan fotót, hogy aztán kitegyék az Instagramra. Mik ezek?

  1. Virslilábak a strandon.
  2. Széttárt karokkal egy hegycsúcson.
  3. Follow me to+fedora kalap kombináció

A nyilvánvalóan gegnek szánt kampány szerint Tom Sainsbury a Social Observation Squad, azaz a Közösségi Megfigyelő Egység vezetőjeként idén nyáron le fog csapni minden olyan turistára, aki unalmas, klisészerű fotókat készít.

Nem tudjuk, itthon életbe lép-e hasonló alakulat, de szerintünk nem ártana. Szóval ne legyél unalmas, legyél eredeti!

Új Zélandon amúgy komoly karanténszabályok vannak érvényben, nem úgy, mint például Mexikóban. Négy fehérvári olvasónk érdekes fotókat küldött nekünk Cancunból, az ország egyik legnépszerűbb üdülőparadicsomából.

fotó | uj-zeland | egység | közösségi média | klisé

FOLYTASD EZZEL

Bezár az ország egyik legszebb fürdője is

Ezt az öt dolgot mindenképp meg kell tenned a következő spanyolországi utadon

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram