Close
Ne másold mások fotóit, mert nagyon kínos vagy!

Ne másold mások fotóit, mert nagyon kínos vagy!

Ugye tudod, milyen fotókról van szó?

Az új-zélandi turisztikai hivatal friss kampányában azokat állítja célkeresztbe, akik elkészítik az egymilliomodik ugyanolyan fotót, hogy aztán kitegyék az Instagramra. Mik ezek?

  1. Virslilábak a strandon.
  2. Széttárt karokkal egy hegycsúcson.
  3. Follow me to+fedora kalap kombináció

A nyilvánvalóan gegnek szánt kampány szerint Tom Sainsbury a Social Observation Squad, azaz a Közösségi Megfigyelő Egység vezetőjeként idén nyáron le fog csapni minden olyan turistára, aki unalmas, klisészerű fotókat készít.

Nem tudjuk, itthon életbe lép-e hasonló alakulat, de szerintünk nem ártana. Szóval ne legyél unalmas, legyél eredeti!

Új Zélandon amúgy komoly karanténszabályok vannak érvényben, nem úgy, mint például Mexikóban. Négy fehérvári olvasónk érdekes fotókat küldött nekünk Cancunból, az ország egyik legnépszerűbb üdülőparadicsomából.

FOLYTASD EZZEL
Még a koronavírus előttinél is jobb turisztikai adatokat produkált most Magyarország
Csak védettségivel látogathatók az éttermek és a bárok ebben a belga nagyvárosban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom