Close
Egy falat tiszta nyugalom ez az új-zélandi faház

Egy falat tiszta nyugalom ez az új-zélandi faház

Egyszerű, meghitt, belesimul a tájba, és kilencven fokon azonnal tisztítja a lelket.

Ez az egyszerű, lécekkel borított, formatervezett nyaraló az Intuitive Architects építészstúdió jóvoltából épült a hegyvidékes Central Otagóban, Új-Zélandon.

A fakabin két, üvegfolyosóval összekapcsolt részből áll; az egyikben található a konyha, az étkező és a nappali, a másik szekcióban a hálószobák kaptak helyet. A ház minden egyes részét összeköti azonban a csodálatos táj, amelyeket óriási, tolható üvegajtókon keresztül csodálhatnak a nyaraló időszakos lakói.

A terekben a legdominánsabb alapanyag egyértelműen a fa, amelytől a házat meleg meghittség és otthonosság járja át.

A tulajdonos időről időre ki is adja a formatervezett nyaralót vendégeknek: ha egyszer Új-Zélandon járunk, nagy az esély rá, hogy felkeressük!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Simon Devitt)

FOLYTASD EZZEL
Öt nem mindennapi ajándékötlet a Roadstertől, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé
Elképesztően látványos lesz a Liget Projekt keretében megvalósuló etnográfiai múzeum épülete
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom