Close
Négymillió forintba kerül neked, hogy itt dolgozhass

Négymillió forintba kerül neked, hogy itt dolgozhass

Letisztult és nagyon szemrevaló home office-kabint álmodott meg egy norvég tervezőiroda. Mutatjuk a nem egészen négy négyzetméteres fülkét. 

Ugye ismerjük a klasszikussá vált videót, amikor egy fontos élő bejelentkezésbe trollkodik bele két kisgyerek, és egy minden erejét bevető dada menti a mulatságos helyzetet? Nagyon sok hasonló adódhatott az elmúlt pár hónapban, kezdve a háttérben elosonó félmeztelen férjektől, haladva az alsóneműben és zakóban lehozott Zoom-tárgyalásokig. Valahogy ezen a fonalon indult el a norvég Livit iroda is, amely takaros kis kerti munkaállomást/jógaszobát/elvonulásra alkalmas helyet álmodott meg.

A Studypod névre keresztelt mini iroda bármilyen kertbe, udvarba, inspiráló környezetbe belesimulhat, ha van potom tizenkétezer eurónk erre az intim, természetközeli élményre, ami újradefiniálja a home office fogalmát. Mert ez valóban egy apró otthoni iroda. Ahogy a honlapon írják is, akár fél percre is rövidítheti a munkahely és az otthon közötti ingázást.

A rendelést követően négy-hat hónap a szállítás, amíg legyártják és kulcsrakészen házhoz viszik.

Kíváncsiak vagyunk, hogy kik tartják majd élhető ötletnek a négymillió forintnak megfelelő árat, de a készítők már több kimutatást is csináltak arról, hogy évek alatt egész szépen behozza a munkábajárás és/vagy például a közösségi iroda bérlésének árát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Livit)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom