Close
Négymillió forintba kerül neked, hogy itt dolgozhass

Négymillió forintba kerül neked, hogy itt dolgozhass

Letisztult és nagyon szemrevaló home office-kabint álmodott meg egy norvég tervezőiroda. Mutatjuk a nem egészen négy négyzetméteres fülkét. 

Ugye ismerjük a klasszikussá vált videót, amikor egy fontos élő bejelentkezésbe trollkodik bele két kisgyerek, és egy minden erejét bevető dada menti a mulatságos helyzetet? Nagyon sok hasonló adódhatott az elmúlt pár hónapban, kezdve a háttérben elosonó félmeztelen férjektől, haladva az alsóneműben és zakóban lehozott Zoom-tárgyalásokig. Valahogy ezen a fonalon indult el a norvég Livit iroda is, amely takaros kis kerti munkaállomást/jógaszobát/elvonulásra alkalmas helyet álmodott meg.

A Studypod névre keresztelt mini iroda bármilyen kertbe, udvarba, inspiráló környezetbe belesimulhat, ha van potom tizenkétezer eurónk erre az intim, természetközeli élményre, ami újradefiniálja a home office fogalmát. Mert ez valóban egy apró otthoni iroda. Ahogy a honlapon írják is, akár fél percre is rövidítheti a munkahely és az otthon közötti ingázást.

A rendelést követően négy-hat hónap a szállítás, amíg legyártják és kulcsrakészen házhoz viszik.

Kíváncsiak vagyunk, hogy kik tartják majd élhető ötletnek a négymillió forintnak megfelelő árat, de a készítők már több kimutatást is csináltak arról, hogy évek alatt egész szépen behozza a munkábajárás és/vagy például a közösségi iroda bérlésének árát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Livit)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom