Close
Négymillió forintba kerül neked, hogy itt dolgozhass

Négymillió forintba kerül neked, hogy itt dolgozhass

Letisztult és nagyon szemrevaló home office-kabint álmodott meg egy norvég tervezőiroda. Mutatjuk a nem egészen négy négyzetméteres fülkét. 

Ugye ismerjük a klasszikussá vált videót, amikor egy fontos élő bejelentkezésbe trollkodik bele két kisgyerek, és egy minden erejét bevető dada menti a mulatságos helyzetet? Nagyon sok hasonló adódhatott az elmúlt pár hónapban, kezdve a háttérben elosonó félmeztelen férjektől, haladva az alsóneműben és zakóban lehozott Zoom-tárgyalásokig. Valahogy ezen a fonalon indult el a norvég Livit iroda is, amely takaros kis kerti munkaállomást/jógaszobát/elvonulásra alkalmas helyet álmodott meg.

A Studypod névre keresztelt mini iroda bármilyen kertbe, udvarba, inspiráló környezetbe belesimulhat, ha van potom tizenkétezer eurónk erre az intim, természetközeli élményre, ami újradefiniálja a home office fogalmát. Mert ez valóban egy apró otthoni iroda. Ahogy a honlapon írják is, akár fél percre is rövidítheti a munkahely és az otthon közötti ingázást.

A rendelést követően négy-hat hónap a szállítás, amíg legyártják és kulcsrakészen házhoz viszik.

Kíváncsiak vagyunk, hogy kik tartják majd élhető ötletnek a négymillió forintnak megfelelő árat, de a készítők már több kimutatást is csináltak arról, hogy évek alatt egész szépen behozza a munkábajárás és/vagy például a közösségi iroda bérlésének árát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Livit)

livit | munkaállomás | studypod | homeoffice | munka otthonról

FOLYTASD EZZEL

Brutális, mennyivel több pénz kell egy átlagos lakás megvásárlásához mint két éve

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram