Close
Bármelyik kert végében jól mutatna ez a szuperkabin

Bármelyik kert végében jól mutatna ez a szuperkabin

“Inkább műalkotás, mint funkcionális eszköz” – mondják a mobil házikójukról a kanadai Mono kabin megálmodói, és ha akarnánk, se tudnánk vitatkozni velük.

Pedig amilyen ötletes és mutatós, legalább annyira praktikus ez a Douglas-fenyőből készített, testreszabható kuckó. A nagyjából három és fél méter magas, két és fél méter széles hajlékot tetszés szerint rendezhetjük be, de a legjobb funkciója nem ez, hanem a mobilitása.

Glampinghez például egyszerűen tökéletes.

Szigetelésének köszönhetően valamennyi évszakban bevethető, légkondicionálóval, fűtéssel, LED-világítással, redőnyökkel és napelemekkel felszerelt. Ha állandó helyet szánnánk neki, akkor is remek választás: használhatjuk a kert végében játszó- vagy vendégszobának, esetleg edzésre, vagy újraértelmezve a home office fogalmát, otthoni irodai munkára.

Az előre legyártott univerzális kabin leginkább azok számára lehet izgalmas, akik kiszakadnának a mindennapi rutinból, és élveznék a természet adta nyugalmat, miközben nem szeretnék elveszíteni az otthon melegségét, vagy néhány hónapra meghúznák magukat, amíg mondjuk lakásfelújítás zajlik.

A hat-nyolc hét alatt elkészülő kabin alapesetben háromféle változatban rendelhető, egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában szállítják kulcsra készen.

A normál változatú kunyhó alig több mint huszonegyezer dollárba kerül, de további összegért kérhetünk bele fürdőszobát, konyhát és padlást is.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: dwell.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom