Close
Bármelyik kert végében jól mutatna ez a szuperkabin

Bármelyik kert végében jól mutatna ez a szuperkabin

“Inkább műalkotás, mint funkcionális eszköz” – mondják a mobil házikójukról a kanadai Mono kabin megálmodói, és ha akarnánk, se tudnánk vitatkozni velük.

Pedig amilyen ötletes és mutatós, legalább annyira praktikus ez a Douglas-fenyőből készített, testreszabható kuckó. A nagyjából három és fél méter magas, két és fél méter széles hajlékot tetszés szerint rendezhetjük be, de a legjobb funkciója nem ez, hanem a mobilitása.

Glampinghez például egyszerűen tökéletes.

Szigetelésének köszönhetően valamennyi évszakban bevethető, légkondicionálóval, fűtéssel, LED-világítással, redőnyökkel és napelemekkel felszerelt. Ha állandó helyet szánnánk neki, akkor is remek választás: használhatjuk a kert végében játszó- vagy vendégszobának, esetleg edzésre, vagy újraértelmezve a home office fogalmát, otthoni irodai munkára.

Az előre legyártott univerzális kabin leginkább azok számára lehet izgalmas, akik kiszakadnának a mindennapi rutinból, és élveznék a természet adta nyugalmat, miközben nem szeretnék elveszíteni az otthon melegségét, vagy néhány hónapra meghúznák magukat, amíg mondjuk lakásfelújítás zajlik.

A hat-nyolc hét alatt elkészülő kabin alapesetben háromféle változatban rendelhető, egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában szállítják kulcsra készen.

A normál változatú kunyhó alig több mint huszonegyezer dollárba kerül, de további összegért kérhetünk bele fürdőszobát, konyhát és padlást is.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: dwell.com)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom