Close
Bármelyik kert végében jól mutatna ez a szuperkabin

Bármelyik kert végében jól mutatna ez a szuperkabin

“Inkább műalkotás, mint funkcionális eszköz” – mondják a kis mobil házikójukról a kanadai Mono kabin megálmodói, és ha akarnánk, se tudnánk vitatkozni velük.

Pedig amilyen ötletes és mutatós, legalább annyira praktikus ez a Douglas-fenyőből készített testreszabható kuckó. A nagyjából három és fél méter magas, két és fél méter széles hajlékot tetszés szerint rendezhetjük be, de a legjobb funkciója nem ez, hanem a mobilitása.

Glampinghez például egyszerűen tökéletes.

Szigetelésének köszönhetően valamennyi évszakban bevethető; légkondicionálóval, fűtéssel, LED-világítással, redőnyökkel és napelemekkel felszerelt. Amennyiben állandó helyet szánnánk neki, akkor is remek választás: használhatjuk a kert végében “játszó” vagy vendégszobának, esetleg edzésre, vagy újraértelmezve a home office fogalmát, otthoni irodai munkára.

Az előre legyártott univerzális kabin leginkább azok számára lehet izgalmas, akik kiszakadnának a mindennapi rutinból, és élveznék a természet adta nyugalmat, miközben nem szeretnék elveszíteni az otthon melegségét, vagy néhány hónapra meghúznák magukat, amíg mondjuk lakásfelújítás zajlik.

A hat-nyolc hét alatt elkészülő kabin alapesetben háromféle változatban rendelhető, egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában szállítják kulcsra készen.

A normál változatú kunyhó alig több mint huszonegyezer dollárba kerül, de további összegért kérhetünk bele fürdőszobát, konyhát és padlást is.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: dwell.com)

Close