Close
Bármelyik kert végében jól mutatna ez a szuperkabin

Bármelyik kert végében jól mutatna ez a szuperkabin

“Inkább műalkotás, mint funkcionális eszköz” – mondják a mobil házikójukról a kanadai Mono kabin megálmodói, és ha akarnánk, se tudnánk vitatkozni velük.

Pedig amilyen ötletes és mutatós, legalább annyira praktikus ez a Douglas-fenyőből készített, testreszabható kuckó. A nagyjából három és fél méter magas, két és fél méter széles hajlékot tetszés szerint rendezhetjük be, de a legjobb funkciója nem ez, hanem a mobilitása.

Glampinghez például egyszerűen tökéletes.

Szigetelésének köszönhetően valamennyi évszakban bevethető, légkondicionálóval, fűtéssel, LED-világítással, redőnyökkel és napelemekkel felszerelt. Ha állandó helyet szánnánk neki, akkor is remek választás: használhatjuk a kert végében játszó- vagy vendégszobának, esetleg edzésre, vagy újraértelmezve a home office fogalmát, otthoni irodai munkára.

Az előre legyártott univerzális kabin leginkább azok számára lehet izgalmas, akik kiszakadnának a mindennapi rutinból, és élveznék a természet adta nyugalmat, miközben nem szeretnék elveszíteni az otthon melegségét, vagy néhány hónapra meghúznák magukat, amíg mondjuk lakásfelújítás zajlik.

A hat-nyolc hét alatt elkészülő kabin alapesetben háromféle változatban rendelhető, egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában szállítják kulcsra készen.

A normál változatú kunyhó alig több mint huszonegyezer dollárba kerül, de további összegért kérhetünk bele fürdőszobát, konyhát és padlást is.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: dwell.com)

házikó | mobil | kanada | glamping | kabin

FOLYTASD EZZEL

Eladó Pablo Picasso egykori stúdiója

Faházkánaán Kapolcson - A Treehouses és a Hello Wood bevette a Balaton-felvidéket

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom