Close
Húsz hónap után először szállt le nemzetközi járat ebben az egzotikus országban

Húsz hónap után először szállt le nemzetközi járat ebben az egzotikus országban

Majdnem két évet vártak erre a nagy napra a kambodzsai repülőtéren.

Húsz hónapja nem fogadott nemzetközi járatot Kambodzsa három nagy reptereinek egyike, a Siem Reap. A gép Szingapúrból érkezett pénteken,

és ez volt az első nemzetközi járat a Siem Reap-en 2020 márciusa óta.

A járat újraindítása vélhetően sokat segít a két ország közötti légi forgalom helyreállításában a világjárványból eredő kihívásokkal teli hónapok után.

Ezt követően a szingapúri nemzetközi repülőtér napi rendszerességgel indít gépeket Szingapúr és Siem Reap között. A Vaccinated Travel Lane (VTL) járatai várhatóan heti négyszer közlekednek majd, és a tervek szerint karanténmentes beutazást biztosítanak Szingapúrba az arra jogosultak számára.

Siem Reap a nemzetközi járatok újbóli megnyitása után várhatóan még több turistát fog fogadni, Kambodzsa pedig a terület első számú szabadidős és kulturális célpontja lehet.

Mikor érdemes Kambodzsába utazni, és egyáltalán miért tűzzük ki úti célul ezt a távoli országot? Mutatunk négy elképesztő helyet, amelyek miatt mi azonnal leraktuk a voksunkat a vendégszerető ékszerdoboz mellett!

(Forrás: Times of India, fotók: Getty Images)

reptér | első | járat | 20 hónap | nemzetközi

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom